Συνεδριάζει αύριο Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

Νέα 0
Συνεδριάζει αύριο Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας
Φωτό: Γιάννης Μουκίδης ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

1.Έγκριση της μελέτης «Μελέτη νέας οδού παράπλευρα του Κοινοτικού Καταστήματος Βερδικούσιας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
2.Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης στην Δ.Ε. Ποταμιάς». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
3.Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
4.Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμός εντός σχεδίου πόλης Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
5.Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Ηλεκτροφωτισμός τμήματος κοιμητηρίου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
6.Σύσταση επιτροπών για την προσωρινή και οριστική παραλαβή έργων και κλήρωση των Δημοτικών Συμβούλων που θα συμμετέχουν σε αυτές. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
7.Έγκριση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
8.Έγκριση εκμίσθωσης των χώρων διενέργειας της ετήσιας εμποροπανήγυρης Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
9.Έγκριση διαφημιστικής καταχώρισης του Δήμου σε γευσιγνωστικό περιοδικό. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
10.Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Κωτούκας.
11.Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Λαχανόκηπου Ελασσόνας και ορισμός πενταμελούς επιτροπής. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Παπαευθυμίου.
12.Έγκριση δωρεάς – μεταβίβασης των αυτοκινήτων οχημάτων του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι στον ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.
13.Εξέταση αιτημάτων Πολιτιστικών Συλλόγων για οικονομική ενίσχυση. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
14.Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ελασσόνας με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος LEADER της ΑΕΝΟΛ ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.
15.Ορισμός εκπροσώπου της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.
16.Ανάκληση της υπ’ αριθμό 99/2016 προηγούμενης απόφασης του Δ.Σ. σχετικά με το θέμα της υλοποίησης του έργου «Κέντρο Τουριστικής Προβολής Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
17.Έγκριση υποβολής πρότασης σε πρόσκληση του ΥΜΕΠΕΡΑΑ με τίτλο «Παρεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού για την αξιοποίηση του δημόσιου τουριστικού κεφαλαίου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

Πηγή: www.leukipoli.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.