ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Νέα 0
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στην επιτροπή προεδρεύει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κων. Κορακίδης και τα θέματα συζητήθηκαν παρουσία και του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα.

Ο κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Ο ρόλος της επιτροπής είναι ουσιαστικός και όχι τυπικός. Για μας η ανοιχτή δημόσια συζήτηση για τα δημοτικά ζητήματα, αποτελεί στοιχείο δημοκρατίας και αποτελεσματικής διοίκησης. Έχουμε καθιερώσει τις τοπικές διαβουλεύσεις ως το γόνιμο πεδίο επικοινωνίας και συμμετοχής όχι μόνο σε θέματα όπως τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα, αλλά ακόμα και για πολιτιστικά ζητήματα, όπως την προηγούμενη χρονιά για τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Προσδοκούμε στον προβληματισμό, την κριτική, τις απόψεις, τις προτάσεις και τις ιδέες των συμπολιτών μας και θέλουμε να συναποφασίζουμε και να συνδιαμορφώνουμε μαζί τους, τις πολιτικές μας και τις δράσεις μας. Ζητώ λοιπόν, ο καθένας με την ιδιότητα του, να μεταφέρει τα μεγάλα θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία, να κάνετε προτάσεις και όλοι μαζί να δρομολογήσουμε αυτά που πραγματικά χρειάζεται ο Δήμος μας».

Στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ελασσόνας συμμετέχουν 30 εκπρόσωποι συλλογικών φορέων (πολιτιστικά, αθλητικά και περιβαλλοντικά σωματεία, επαγγελματικές ενώσεις, εκπρόσωποι εργαζομένων, επιμελητήρια, ομοσπονδία ΑμεΑ, σύλλογοι γονέων) και 10 πολίτες.

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.