Την επόμενη εβδομάδα θα εκδοθεί η εγκύκλιος με τις ημερομηνίες εγγραφών των νεοεισαχθέντων στα ΑΕΙ

Νέα 0
Την επόμενη εβδομάδα θα εκδοθεί η εγκύκλιος με τις ημερομηνίες εγγραφών των νεοεισαχθέντων στα ΑΕΙ

tsiantes  elassonanews.gr / elassona / ελασσόνα

Γιάννης Παντής Γενικός Γραμματέας υπουργείου Παιδείας. Την επόμενη εβδομάδα θα βγάλουμε ανακοίνωση το Υπουργείο Παιδείας, όπου θα ορίζουμε την ηλεκτρονική εγγραφή των φοιτητών στα πανεπιστήμια. Δεν θα χρειάζεται να μετακινηθούν τα παιδιά. Θα μπορούν από το σπίτι τους δηλαδή να κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή και αυτά θα είναι μια ανακοίνωση που θα βγει την επόμενη εβδομάδα, έτσι ώστε να ορίσουμε το χρόνο, τις ημερομηνίες κλπ, που πρέπει να υπάρχουν.

Yπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.Για πρώτη φορά, πέρσι ξεκινήσαμε, αλλά ήταν προεγγραφή, τώρα θα είναι η εγγραφή, για πρώτη φορά θα έχουμε εγγραφή των επιτυχόντων μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος. Δεν θα πηγαίνουν τα παιδιά ταξίδι για να εγγραφούν στα πανεπιστήμια. Αυτό είπε ο κ. Γενικός και είναι σημαντικό. Εγγράφεται στα βήματα που κάνουμε για την μεγαλύτερη ένταξη του σχολείου στο σύστημα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.