Το γιόρτασαν και το ευχαριστήθηκαν στον Δρυμό Ελασσόνας στα «Δρυανοβίτικα 2017»

Νέα 0
Το γιόρτασαν και το ευχαριστήθηκαν στον Δρυμό Ελασσόνας στα «Δρυανοβίτικα 2017»

dryanovitika1

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις «Δρυανοβίτικα 2017» για τον εορτασμό του πολιούχου του χωριού μας, Προφήτη Ηλία.
Ο Μ.Ε.Σ. Δρυμού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την τιμή που μας κάνανε να παρευρεθούν και να λαμπρύνουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις μας, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.κ. Χαρίτων, τους πολιτικούς φορείς, τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου, αντιδημάρχους καθώς και πλήθος κόσμου.

dryanovitika2
Ευχαριστεί επίσης:
την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη χορήγηση τραπεζοκαθισμάτων και της εξέδρας των μουσικών,
την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ελασσόνας κα Τσιαντέ Αλεξάνδρα και τη Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας για τον δανεισμό παραδοσιακών φορεσιών.
Ευχαριστεί και συγχαίρει τη χορευτική ομάδα «Ξένιοι Κρήτες» της Ακαδημίας Έρευνας Παραδοσιακών Χορών Ελασσόνας και τα χορευτικά τμήματα της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας για την παρουσία τους και την άψογη εμφάνισή τους.
Ευχαριστεί θερμά τους πολυάριθμους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους τόσο κατά την προετοιμασία των εκδηλώσεων, όσο κατά τη διάρκειά τους αλλά και μετά το πέρας αυτών.
Τέλος, ευχαριστεί ιδιαίτερα και συγχαίρει τη χοροδιδάσκαλο κα Στατήρη Ευαγγελία και τους χορευτές που πλαισιώνουν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας για την άρτια και εξαιρετική παρουσίαση χορών από διάφορες περιοχές της χώρας μας στις εκδηλώσεις Δρυνανοβίτικα 2017.

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.