Υπεγράφη η σύμβαση για το Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης

Νέα 0
Υπεγράφη η σύμβαση για το Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης

Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου «Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης» ποσού 606.998,00 ευρώ προχώρησε την περασμένη Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας.

Η ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία ΚΡΙΚΟΣ ΑΕ και το έργο χρηματοδοτείται από ίδια έσοδα του δήμου που προορίζονται για επενδυτικές δαπάνες. Η ολοκλήρωσή του αναμένεται σε 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο κ. Γάτσας δήλωσε: «Η νέα δημοτική αρχή αποφάσισε να εντάξει το έργο του Πνευματικού Κέντρου Τσαριτσάνης στον ευρύτερο σχεδιασμό της για την ανάδειξη και αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου μας.

Με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης θέλω να υπενθυμίσω το σχεδιασμό της νέας διοίκησης για την ίδρυση Νομικού Προσώπου, που θα ασχολείται με την ανάδειξη, προβολή και ανάπτυξη της περιοχής, με έδρα το Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης. Η ιστορική και μαρτυρική κοινότητα Τσαριτσάνης μπορεί να αποτελέσει την κοιτίδα για την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού στο Δήμο Ελασσόνας και η πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για την τουριστική εξωστρέφεια της περιοχής».

 

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.