1ο Κύπελλο Ανάβασης – Όλυμπος- 1η Ανάβαση Λιβαδίου

Νέα 0
1ο Κύπελλο Ανάβασης – Όλυμπος- 1η Ανάβαση Λιβαδίου

1ο Κύπελλο Ανάβασης - Όλυμπος- 1η Ανάβαση Λιβαδίου

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, διοργανώσει  2 Kύπελλα Αναβάσεων Δρόμου στα πιο φημισμένα βουνά της Ελλάδας. Συγκεκριμένα:

 • Το «1ο Κύπελλο Ανάβασης – Όλυμπος- 1η Ανάβαση Λιβαδίου» στις 18-9, με εκκίνηση από την Ελασσόνα και τερματισμό στο Λιβάδι.
 • Το «2ο Κύπελλο Ανάβασης -Κίσσαβος-24η Ανάβαση Ανατολής» στις 23-10, με εκκίνηση από την Δήμητρα και τερματισμό στην Ανατολή.

Στους  δύο αγώνες θα συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα στις  κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, Γυναικών, Μάστερ  30+,40+,50+,60+  OPEN 18+, 30+,40+,50+ .

Παράλληλα με τις 2 αναβάσεις θα διεξαχθούν και αγώνες για τις κατηγορίες Μίνι Μικρά- Μίνι Μεγάλα. Συγκεκριμένα με το «1ο Κύπελλο Ανάβασης – Όλυμπος- 1η Ανάβαση Λιβαδίου» στις 18-9, θα διεξαχθεί αγώνας ανάβασης “1ο Junior Cup-Uphill” για τα Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα. Τέλος με το «2ο Κύπελλο Ανάβασης -Κίσσαβος-24η Ανάβαση Ανατολής» στις 23-10, θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάβασης “2ο Junior Cup- Uphill” για τα Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα.

Το «1ο Κύπελλο Ανάβασης – Όλυμπος- 1η Ανάβαση Λιβαδίου» συνδιοργανώνει ο Σύλλογος  ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ με το ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  και την υποστήριξη της Cyclinghellas.gr, είναι αγώνας  35 χιλιομέτρων και θα διεξαχθεί με αφετηρία  την Ελασσόνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:  ΜΙΝΙ, Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, Γυναικών, Μάστερ 30+,40+,50+ ,60+ και  OPEN 18+, 30+,40+,50+.

ΠΟΛΗ:     Ελασσόνα  -Εκκίνηση από την  Κεντρική Πλατεία της πόλης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:   Κυριακή 18/9/2016.  Ώρα εκκίνησης ΜΙΝΙ 10.30π.μ. . Ώρα εκκίνησης υπόλοιπων κατηγοριών 11:30πμ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:  Ανάβαση 35 χλμ., προεκκίνηση Ελασσόνα –>Εθνική οδό Κοζάνης-> Εκκίνηση εν κινήσει-> Τερματισμός στο χωριό Λιβάδι. Διαδρομή μίνι 1,500μ με εκκίνηση την Κεντρική πλατεία Ελασσόνας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:   Κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών που ανήκουν στην Ε.Ο.Π και οι ΟΠΕΝ αθλητές με  υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς. Οι αθλητές συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Η διοργανώτρια ομάδα ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε  ιδιότητα.  

ΔΗΛΩΣΕΙΣ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών  θα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι  τις 16/8 ώρα 21:00μμ. Στη Γραμματεία δεν θα γίνονται εγγραφές  για καμία κατηγορία.

Οι δηλώσεις των σωματείων  για τις κατηγορίες (MINI, Παίδων, Εφήβων, Γυναικών, Ανδρών, Μάστερ) θα αποστέλλονται μαζικά  στην ηλεκτρονική φόρμα: http://goo.gl/forms/ONYixq1bf7e2G1yU2

Οι δηλώσεις των ΟΠΕΝ  αθλητών θα αποστέλλονται στην ειδική  ηλεκτρονική φόρμα: http://goo.gl/forms/NdzsUA5bz0hnpZRe2

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα βρείτε στο site: www.podilatikospineios.gr και www.cyclinghellas.gr

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Στην Γραμματεία από 9:45 π.μ. έως 11:15π.μ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  Θα διεξαχθεί στις  11:20 στο χώρο της εκκίνησης.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: Θα υπάρχει σταθμός ανεφοδιασμού για  υδροδοσία των  αθλητών,  στα μισά χιλιόμετρα της διαδρομής.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: Θα υπάρχει γιατρός στον χώρο του αγώνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Οι αθλητές  Μάστερ και ΟΠΕΝ για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα συνεισφέρουν το ποσό των 10€. Η κατάθεση του ποσού θα γίνει  στην Γραμματεία του αγώνα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ:  Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:  Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου η αγωνόδικος επιτροπή. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, των ημερομηνιών των αγώνων, καθώς επίσης και των τεχνικών όρων της προκήρυξης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:  Κυπελλούχοι των αναβάσεων  θα χαρακτηριστούν οι τρεις πρώτοι αθλητές της γενικής κατάταξης των τριών αγώνων, βάσει χρόνου και θα απονεμηθούν κύπελλα στους τρεις πρώτους κυπελλούχους. Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο,  μετάλλιο και δίπλωμα , στους 2ο -3 ο  μετάλλιο, δίπλωμα, 4ο-5ο  και  6ο  δίπλωμα και  σε όλους  τους υπόλοιπους αθλητές -συμμετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές.

ΕΠΑΘΛΑ: Για όλους τους αθλητές του αγώνα το κατάστημα «Δαλαβίκαςbikes» προσφέρει τις ακόλουθες εκπτώσεις:

          -10%  ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ  BIANCHI, CUBE, CANNONDALE, FOCUS,

            WILIER  και BALLISTIC.

          -20 ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ.

         – 15% ΣΤΑ  ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ  ΓΥΑΛΙΑ

          -10-15% ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

 •  Το καφέ «Marche»  προσφέρει τα νερά της υδροδοσίας των αθλητών.
 • H εταιρεία χυμών  «VIVA» προσφέρει χυμούς για όλους τους αθλητές.
 • Ο «Αγροτικός Μεταποιητικός Συναιτερισμός Γυναικών»  και ο Δήμος Ελασσόνας προσφέρει το γεύμα του τερματισμού για όλους τους αθλητές.
 • Το σούπερ μάρκετ «Βλαχοδήμος»  προσφέρουν  ενεργειακές  μπάρες για όλους τους αθλητές.
 • Το οινοποιείο «Λούδας» προσφέρει κρασιά για τους νικητές του βάθρου.
 • Η εταιρεία «KCP-Cannondale- Zefal-Uvex»  προσφέρει δώρα στους νικητές και σε όλους τους αθλητές με κλήρωση. 
 • Το κατάστημα ορειβατικών ειδών «Γεωργειάδης stores»  προσφέρει δώρα για κλήρωση σε όλους τους αθλητές.
 • Η εταιρεία «ENDURA»προσφέρει 3  δώρoεπιταγές αξίας 35ευρώ  έκαστη, για κλήρωση σε όλους τους αθλητές.
 • Το κατάστημα «WELCOME STORES» – Καλαμάτας στην  Ελασσόνα προσφέρει δώρα για κλήρωση σε όλους τους αθλητές.
 • Τέλος πολλά άλλα δώρα από την «Active Promotion»  θα προσφερθούν  στις απονομές όλων των κατηγοριών καθώς και σε όλους τους αθλητές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ο αγώνας   “1ο Junior Cup-Uphill” για τις μικρές κατηγορίες  θα διεξαχθεί ώρα 10.30πμ με εκκίνηση από την  Κεντρική πλατεία Ελασσόνας σε 1,5 χιλιόμετρο  ανηφορικής διαδρομής. Οι απονομές  θα γίνουν αμέσως μετά τον τερματισμό των αθλητών και  πριν από την εκκίνηση των μεγάλων κατηγοριών.
Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, τον υψομετρικό χάρτη, φόρμα συμμετοχής, βρείτε στο site: www.podilatikospineios.gr  Τηλ επικοινωνίας 6944226876 Δαλαβίκας Κώστας, 6944255177 Δέσποινα Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα.

 

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.