Ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας στην Πάτρα με… δώρο Γλύκου (VIDEO)

Sports 0
Ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας στην Πάτρα με… δώρο Γλύκου (VIDEO)

 Παρότι αγωνιζόταν από το 19′ με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μπρους αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η Παναχαϊκή πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας και έφτασε τους 22 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς δεν δημιούργησαν φάσεις για γκολ. Στο 52′ μετά από λάθος του Γλύκου, ο Γιούσης πήρε την μπάλα και σε κενή εστία πέτυχε το 1-0. Ο Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφερε να βρει την ισοφάριση ως το τέλος. 

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος (66′ Πάνος), Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Bruce, Ανάκογλου, Cerutti (21′ Μουστακόπουλος), Γιούσης (66′ Larrea), Batrovic (66′ Κόκας), Αραβίδης (11′ Μασούρας).

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Γλύκος, Γκόλιας (59′ Γκουντρουμπής), Καρρίκι, Μόρας, Σκούπρα, Λίταινας (46′ Μπαλογιάννης), Μπάλλας (46′ Μπάμπης), Γιάκος (59′ Νύκταρης), Χατζής, Τζοβάρας (46′ Ντα Κάμπο), Ομπράντοβιτς.

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.