ΑΕΛ: Μία πόλη, μία ομάδα – Ισχυρό μήνυμα από τη σύμπραξη κοινότητας και επιχειρηματικού οράματος

Sports 0
ΑΕΛ: Μία πόλη, μία ομάδα – Ισχυρό μήνυμα από τη σύμπραξη κοινότητας και επιχειρηματικού οράματος

 Στην ισχυροποίηση της Λάρισας, σαν σημείο αναφοράς για τον τουρισμό και τον αθλητισμό, μέσα από τη σύνδεση του ονόματος της πόλης με το όνομα μιας θρυλικής ομάδας, της ΑΕΛ, στοχεύει η συνεργασία του Επιμελητηρίου Λάρισας και της επιχειρηματικής κοινότητας με την ΠΑΕ ΑΕΛ, οι βάσεις της οποίας τέθηκαν στην αποψινή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Larissa Imperial.

«Η ΑΕΛ πρέπει να είναι μία γροθιά, να είμαστε όλοι μαζί, ένα μυαλό, μία καρδιά. Έχουμε πολλά δυνατά σημεία, αλλά και πολλές αδυναμίες -με κυριότερη το ότι είμαστε κατακερματισμένοι. Θα πρέπει να γίνουν ένα όλα τα κομμάτια. Θέλουμε όλους τους επιχειρηματίες να στηρίξουν την ΑΕΛ, με τα εισιτήρια διαρκείας, με τις χορηγίες, με τις ταμπέλες στο γήπεδο. Δίνουμε την υπόσχεση και την ευχή ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα», σημείωσε στην ομιλία του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, Σωτήρης Γιαννακόπουλος.

«Ο θρίαμβος της ΑΕΛ εξαρτάται από όλους μας. Το θαύμα της δεκαετίας του ’80, δεν είναι απλώς όραμα και αφήγημα. Μπορούμε να το βιώσουμε ξανά, με τη δέσμευσή μας στο κοινωνικό εγχείρημα, την κοινωνική επιχείρηση που ονομάζεται ΑΕΛ, με τη δύναμη που έχει η Λάρισα να διαμορφώνει εμβληματικές επιχειρήσεις και με την ελπίδα ότι θα είστε αλληλέγγυοι, σας καλώ να στηρίξετε την ομάδα. Να συμπαρασύρετε με τη δύναμή σας τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο», σημείωσε, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης.

Τους βασικούς άξονες του χορηγικού προγράμματος, αλλά και του κοινωνικού αποτυπώματος του εγχειρήματος της ΑΕΛ, στην οικονομία και την κοινωνία της Λάρισας, αναφέρθηκε η σύμβουλος του προέδρου για θέματα ανάπτυξης και προώθησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Δήμητρα Βασιλάκου.

Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, οικονομικών κι επιστημονικών φορέων, του αθλητικού κόσμου, καθώς και της επιχειρηματικής κοινότητας της Λάρισας.

Πηγή: formedia.gr

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.