Αθλητική γιορτή στη Βερδικούσια

Sports 0
Αθλητική γιορτή στη Βερδικούσια

Η Βερδικούσια, το χωριό των πολυτέκνων, στο πνεύμα της αθλητικής ιδέας, της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι, υποδέχθηκε στο μεγαλύτερο δάσος οξυάς των Βαλκανίων, στην πανέμορφη Μαμαλή, αθλητές απ’ όλη τη χώρα σε έναν ιδιαίτερο αγώνα ψυχής και θέλησης, με τη διοργάνωση του 1ου Ημιμαραθωνίου Βερδικούσιας.

Την ίδια μέρα μαζί με τον ημιμαραθώνιο έγινε και αγώνας 6.000 μ. Ανδρών και Γυναικών καθώς και αγώνας 1.000 μ. για μαθητές, σε συνεργασία με τον Τοπικό Όμιλο της UNESCO N. Λάρισας αφού η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας είναι αρωγός στην προσπάθεια του Ομίλου για την ίδρυση κοινωνικής δομής με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό για τα παιδιά με χρόνια νοσήματα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (ΠΓΝΛ).

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ και διεξήχθη απ’ την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Ελασσόνας και τη Δ.Κ Βερδικούσιας.

Στον αγώνα παρευρέθηκαν: Ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος, η αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσαντέ-Κοντοχρήστου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Σάκκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κώστας Καραγιάννης και Αναστάσιος Γκατζούρας ,ο αναπληρωτής ταμίας του ΣΕΓΑΣ κ. Δημήτρης Χαχάμης και το μέλος κ. Ιάκωβος Πετσούλας, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Θεσσαλίας κ. Ηλίας Καφφές, από τη Δημοτική Κοινότητα Βερδικούσιας ο πρόεδρος κ. Κώστας Τσέτσιλας και οι σύμβουλοι κ. Γιώργος Σδάνης, Γιάννης Συνάπαλος και Κώστας Ιγγλέζος, η πρόεδρος του Τοπικού Ομίλου της UNESCO N. Λάρισας κ. Θεοδώρα Κάλλα, ο πρόεδρος της EXALCO κ. Γιάννης Καντώνιας, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Θόδωρος Καφφές και άλλοι.

Η οργανωτική επιτροπή αισθάνεται επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσει τους κ.κ. Χρήστο Παπαγεωργίου (πρόεδρο του Συλλόγου Βερδικουσιωτών Λάρισας), Μαίρη Τάκα (υπεύθυνη των εθελοντών), Χαράλαμπο Μπαρούτα (πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Βερδικούσιας), Χρήστο Καραμπούζη (πρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου Λάρισας), την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών (Ε.Ο.Δ.Υ.Α) και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Λάρισας, το “Απολλώνειο” Θεραπευτήριο Λάρισας και το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας για τη διάθεση δύο πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων και τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες στα μέλη της Λέσχης “Mountain Enduro Camp” που υπερέβαλαν εαυτούς στην επιτυχία του Ημιμαραθωνίου Δρόμου.

Αποτελέσματα Δρόμου 6.000 μ. ανδρών
Ζήσης Τσουρέλης (ΣΔΥΒ-ΑΟ Μαγνησίας)
Γεώργιος Μπέλτσιος (ΓΣ Νίκης Βύρωνα)
Απόστολος Κουτσουμπές (ΣΔΥ Βόλου)
Βαγγέλης Ντέλας (Δρομείς Τυρνάβου)
Ανδρέας Ζουρλαδάνης (Δρομείς Τυρνάβου)
Ηλίας Μπουραζάνας
Αθανάσιος Καφφές (Συλ.Μαραθωνοδρόμων Λάρισας)
Βάιος Παναγιώτης Αβδουλάς
Νεκτάριος Καφφές (Δρομείς Τυρνάβου)
Ιωάννης Κλόκας
Νίκος Θώμος
Δημότσιος Στέλιος

Αποτελέσματα Δρόμου 6.000 μ. Γυναικών
Βασιλική Αβδουλά
Μαρία Κουτσιμανή
Χριστίνα Χατζηγιαννίδη
Δέσποινα Χατζή
Δώρα Μούσιου
Πολυξένη Αγοραστού (ΣΥΒΑΣ)
Στέλλα Μπρότση
Θεοφανία Μπλιάμπλια
Θεοδώρα Τσέτσιλα
Γεωργία Αβδουλά
Χρύσα Νάρη (Δρομείς Τυρνάβου)
Δέσποινα Ζιώζα

Αποτελέσματα Ημιμαραθωνίου 21.100 μ. ανδρών
Κώστας Παγουνόπουλος (Φιλαθλητικός Συλ. Αργους Ορεστικού)
Κωνσταντίνος Κοκκώνης
Γιώργος Λάμπας (Συλ. Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας)
Κωνσταντίνος Μάγγος (Συλ. Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας)
Γεώργιος Τρέμμας (Συλ. Μαραθωνοδρόμων ν.Λάρισας)
Δημήτρης Μπουλασίκης (Detox Running Team)
Ιωάννης Λάμαρης (Συλ. Μαραθωνοδρόμων ν.Λάρισας)
Αθανάσιος Έξαρχος (Caldis Running Team)
Γιώργος Σειτανίδης
Μηνάς Συνάπλος
Νικόλαος Κούρτης (Συλ. Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας)
Ανδρέας Νάτσιος

Αποτελέσματα Ημιμαραθωνίου 21.100 μ. Γυναικών

Ιφιγένεια Γάτσιου (Συλ.Δρομέων Υγείας Αγιάς)
Θωμαή Κατσιάρμπα (L.O.L.A. Run)
Σοφία Κρίκου (Γ.Σ.Δεσκάτης)
Αλεξία Βελιούλη (Συλ. Μαραθωνοδρόμων ν.Λάρισας)
Καλλίνα Μπούτζιου
Ειρήνη Σαρρή
Βασιλική Τασιόνη


Πηγή: eleftheria.gr

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.