Α ΕΠΣΛ: Τοπικό ντέρμπι στην Τσαριτσάνη – Επικίνδυνο ματς για Ηρακλή

Sports 0
Α ΕΠΣΛ: Τοπικό ντέρμπι στην Τσαριτσάνη – Επικίνδυνο ματς για Ηρακλή

Αγωνιστική δράση συνέχεια, στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας, εκεί όπου το μεσημέρι της Κυριακής (01/04, 17:00) θα πραγματοποιηθεί η 26η Αγωνιστική, στην οποία και συμπεριλαμβάνονται ντέρμπι τόσο για την είσοδο ομάδων στα πλέι-οφ, όσο και… παραμονής.

Ο Φαλανιακός το προηγούμενο Σάββατο «γκρέμισε» από τη κορυφή τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, κερδίζοντάς τον με 1 – 0 και πλέον καλείται να πράξει το ίδιο και στο Ελευθεραί κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας, ούτως ώστε να κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την αποφυγή των πλέι-άουτ και τη παραμονή του στη κατηγορία.

Την ίδια ώρα στη μεθυσμένη πολιτεία της Τσαριτσάνης, ελέω και της κατάκτησης του Κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας για πρώτη φορά στην ιστορία της, ο Οικονόμος καλείται να αφήσει στην άκρη τους… χωρούς και τα πανηγυρία και να παίξει κόντρα στον ΠΟΕ στο γειτονικό ντέρμπι. Οι Τσαριτσανιώτες φιλοδοξούν τουλάχιστον να μείνουν στη κορυφή της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη ο ΠΟΕ μάχεται για την είσοδό του στα πλέι-οφ ανόδου και θα περιμένει την ισοπαλία στο Αργυροπούλι, μεταξύ Δόξας και Αετού Αμυγδαλέας για να «ψαλιδίσει» κι΄ άλλο τη διαφορά από την 4η προνομιούχο θέση.

Το ντέρμπι της 4ης θέσης θα λάβει χώρα στο Αργυροπούλι, εκεί όπου η ομώνυμη Δόξα θα επιδιώξει να ισοφαρίσει στον βαθμολογικό πίνακα και πάλι τον Αετό Αμυγδαλέας και να τον «πιάσει» στην 4η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ. Ο τρίτος Σμόλικας Φαλάνης που μπορεί από αγωνιστική με την αγωνιστική να βρεθεί εκτός 4άδας καλείται να είναι σοβαρός και να κερδίσει των Βουναίνων που δύσκολα θα γλυτώσουν τα μπαράζ παραμονής.

Μπαράζ που θέλει να αποφύγει η Δήμητρα Γιάννουλης που για να το πετύχει όμως αυτό πρέπει να «χτίσει» ένα μίνι σερί νικών, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Αστραπή Νέας Πολιτείας. Στο Δαμάσι, ο τοπικός Δαμασιακός με νίκη κόντρα στον Τύρναβο μοιάζει να «καθαρίζει» την υπόθεση παραμονής, ενώ στην ομάδα του Τυρνάβου σε πιθανή ήττα «μπλέκουν» για τα καλά στα… κομπιουτεράκια αποφυγής των πλέι-άουτ.

Τέλος στη Ραχούλα, η Λάρισα 2012 πρέπει να κερδίσει τον Κίσσαβο Συκουρίου, εάν θέλει να μην αγχωθεί στο φινάλε της σεζόν. Ο Κίσσαβος Συκουρίου από την άλλη έχει μια ασφαλή θέση την οποία όμως και καλείται να διατηρήσει.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής (Κυριακή 1/04 – 17:00)
Δήμητρα Γιάννουλης – Αστραπή Ν. Πολιτείας
Σμόλικας Φαλάνης – ΑΕ Βουναίνων
Δόξα Αργυροπουλίου – Αετός Αμυγδαλέας
Οικονόμος Τσαριτσάνης – ΠΟ Ελασσόνας
Δαμασιακός – Τύρναβος 2005
Ηρακλής Λάρισας – Φαλανιακός
Δόξα Βλαχογιαννίου – Δωτιέας Αγιάς
Λάρισα 2012 – Κίσσαβος Συκουρίου

Η βαθμολογία:
1. Οικονόμος Τσαριτσάνης 53
2. Ηρακλής Λάρισας 53
3. Σμόλικας Φαλάνης 45
4. Αετός Αμυγδαλέας 44
……………………………
5. Δόξα Αργυροπουλίου 41
6. ΠΟ Ελασσόνας 39
7. Δωτιέας Αγιάς 39
8. Δαμασιακός 35
9. Κίσσαβος Συκουρίου 35
10. Λάρισα 2012 33
11. Τύρναβος 2005 31
…………………………….
12. Φαλανιακός 28
13. Δήμητρα Γιάννουλης 27
14. Βούναινα 26
15. Δόξα Βλαχογιαννίου 19
……………………………..
16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 5

arenalarissa.gr

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.