Γ Εθνική: Πρωτάθλημα ενός γύρου αποφάσισε η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ

Sports 0
Γ Εθνική: Πρωτάθλημα ενός γύρου αποφάσισε η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ

Συνεδρίασε η Επιτροπή Διοργανώσεων της Γ’ Εθνικής, υπό την προεδρία του Παναγιώτη Δημητρίου και αποφάσισαν να εισηγηθούν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την διεξαγωγή ενός μόνο γύρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όποια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή θα υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα που ανήκει, χωρίς χρηματικό πρόστιμο ή αφαίρεση βαθμών. Η Επιτροπή πήρε την συγκεκριμένη απόφαση για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου θα συνεχιστεί με έναν γύρο και από την αγωνιστική που σταμάτησε στις αρχές Νοεμβρίου λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας.

Μέχρι την Τετάρτη 3 Μαρτίου, οι ομάδες έχουν προθεσμία προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, διαφορετικά θα υποβιβαστούν από την κατηγορία, χωρίς κάποιο πρόστιμο ή κάποια ποινή.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει δοθεί από την πολιτεία το … πράσινο φως για προπονήσεις και το πρωτάθλημα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαρτίου.

Επίσης η Επιτροπή θα προτείνει στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του».

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.