Δημήτρης Μπουκουβάλας: Η ομάδα είναι δουλεμένη και έτοιμη να αντεπεξέλθει σε όλα

Sports 0
Δημήτρης Μπουκουβάλας: Η ομάδα είναι δουλεμένη και έτοιμη να αντεπεξέλθει σε όλα

Χώρισαν οι δρόμοι ΠΟΕ και Δημήτρη Μπουκουβάλα, ενός νέου προπονητή που δούλευε σκληρά στο γήπεδο κάθε μέρα προσπαθώντας η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον προπονητή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και για τη συνεργασία τους και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μέλλον.

Ο Δημήτρης Μπουκουβάλας από την πλευρά του δήλωσε: “Η ομάδα το καλοκαίρι χτίστηκε με πολύ δυσκολία. Φύγανε 15 παιδιά και ήρθανε άλλα τόσα. Ξεκινήσαμε με στόχο να φτιάξουμε μια ομάδα να παίζει κάλο ποδόσφαιρο. Ήρθαν στην ομάδα παιδιά νεαρής ηλικίας. Σε πολλά ματς έπρεπε να κερδίσουμε κ ήμασταν άτυχοι. Σε 3 ματς φάγαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό, όμως όπου πηγαίναμε μέσα έξω όλοι έλεγαν ότι η Ελάσσονα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο παρόλο που η ομάδα ήταν νεανική σε ηλικία με εμφανίσεις όπως το 0-7 στο Αργυροπούλι. Η ομάδα είναι δουλεμένη κ έτοιμη να αντεπεξέλθει σε όλα.

Να ευχαριστήσω την διοίκηση μα πάνω απ όλα τον κύριο Γιάννη Σαμαρά που ήταν η κολόνα της ομάδος. Τέλος να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ποδοσφαιριστές που χτίσαμε με πολύ κόπο την ομάδα”.

Ανδρέας Νικούλης

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.