Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας ευχαριστεί…

Sports 0
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας ευχαριστεί…

Σε ανακοίνωση της η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας αναφέρει τα εξής:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, όλους όσους παραβρέθηκαν στη φιέστα του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΛ και μας τίμησαν με την παρουσία τους στην ιδιαίτερη αυτή μέρα χαράς.

Η παρουσία όλων, του Προέδρου της ΕΠΣΛ και των μελών της, του Δήμαρχου και των αντιδημάρχων, της Περιφέρειας , του πρώην Δημάρχου, του Προέδρου του Δ.Σ. του Δήμου Κιλελέρ, του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Λαρίσης και Ε.Α.Κ.Λ , δημοτικών σύμβουλων και τοπικών συμβούλων, δείχνει ότι όλοι είναι κοντά σ αυτή την ομάδα.

Όλοι δεσμεύτηκαν ότι η στήριξή τους θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από εδώ και πέρα.

“Ο σεβασμός κερδίζεται δεν επιβάλλεται”

Ας μας συγχωρέσουν οι επίσημοι, η μέρα χαράς ανήκει περισσότερο στους πρωταγωνιστές , ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση,  σ ‘ όλη την οικογένεια της Ακαδημίας.

Η Ακαδημία Ποδόσφαιρου Ελασσόνας «ήρθε για να μείνει» είχε πει ο πρώτος Πρόεδρος Ανέστης Καραγκούνης και πέρασαν αισίως 10 χρόνια από την ίδρυσή της. Επέτειο που γιορτάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ ΕΠΣΛ και την άνοδο στην Β Τοπική κατηγορία της Λάρισας.

Αυτή τη χρονιά η ομάδα πέρασε πολλά άλλα άντεξε, έπεσε αλλά σηκώθηκε και είναι εδώ σήμερα πρωταθλήτρια.

Πολλά συγχαρητήρια σ αυτά τα παιδιά μας, στους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, από τον παλαιότερο αλλά και τους νεότερους που κατάφεραν χωρίς καμία απολαβή , πολλές φορές ούτε τα αυτονόητα, να κάνουν αυτή την ομάδα οικογένειά τους, μεγαλώνοντάς την, χρόνο με τον χρόνο και να την κάνουν συνέχεια πιο δυνατή.

“Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό “

Εμείς σαν διοίκηση θα είμαστε δίπλα τους και πιστεύουμε ότι κάτι καινούριο ξεκινάει. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στην καινούρια πρόκληση.

“Είμαστε πια πρωταθλητές, έρχονται άλλες εποχές “

Ευχαριστούμε την Ελένη Μπέμπου γιατρό της καρδιάς μάς για όλα αυτά τα χρόνια πού είναι δίπλα στην ομάδα καί μάς φροντίζει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ανέστη Καραγκούνη που για 7 χρόνια ήταν πρόεδρος της Ακαδημίας και στον πρώην προπονητή Δημήτρη Κατσαφλιάκα. Η παρουσία τους μας συγκίνησε όλους.

Παρών και παλιοί ποδοσφαιριστές, Σακοράφας, Γεωργούλης, Αναγνωστούλης, Ζησαρος,  Καλαιτζίδης, δείχνοντας ότι αυτή η ομάδα έχει αγαπηθεί απ όλους.

Ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία τον Αιδεσιμότατο του Προφήτη Ηλία Δρυμού πάτερ Ιωάννη και τον Προέδρο του τοπικού Ιωάννη Γκαντούνα που για οικογενειακούς λόγους δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Τη Διοίκηση του Κεραυνού Δρυμού για την παραχώρηση και ετοιμασία του γηπέδου και τη βοήθεια για την οργάνωση της φιέστας. Υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι μας ζητηθεί.

Τον Δημήτρη Γκανάτσιο Επιγραφές και Εκτύπωσης για τα όμορφα μπλουζάκια, πανό, σημαίες της Φιέστας.

Τον ιδιοκτήτη και δημοσιογράφο του Ράδιο Ελασσόνα 88.4 Ανδρέα Νικούλη, που είναι πάντα παρόν στις εκδηλώσεις της Ακαδημίας και όχι μόνο, προσφέροντας σημαντικό έργο στην ενημέρωση του ερασιτεχνικό ποδόσφαιρου.

Τέλος  ευχαριστούμε τους χορηγούς Κρεοπωλείο Αγγέλα Κατσάνου, Αφοί Ζιώγα & Αρχονταρίκι και Πέτρος Ασυχίδης για την προσφορά κρεάτων.

«ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.