Οικονόμος Τσαριτσάνης: Η ιστορία της ομάδας μέσα από εικόνες

Sports 0
Οικονόμος Τσαριτσάνης: Η ιστορία της ομάδας μέσα από εικόνες

Ένα καλαίσθητο λεύκωμα με τίτλο «Η ιστορία της ομάδας μας μέσα από εικόνες» που αποτελεί μια φωτογραφική ανασκόπηση της ομάδας του Οικονόμου Τσαριτσάνης από την αρχή της ίδρυσης της ως τις μέρες μας, κυκλοφόρησε από τον σύλλογο της ιστορικής κωμόπολης.

Μέσα από τις φωτογραφίες, ο αναγνώστης μπορεί να γνωρίσει τους πρωταγωνιστές του συλλόγου που συνέβαλαν στην ιστορική πορεία του.

Ξεφυλλίζοντας αυτό το λεύκωμα θα ξυπνήσουν αναμνήσεις στους παλαιότερους και θα δημιουργηθούν εικόνες στους νεότερους.

Σίγουρα είναι σημαντικό για όλους τους φίλους της ομάδας να γνωρίζουν την ιστορία του συλλόγου και να καταλάβουν τους λόγους για τους οποίους πρέπει όλοι οι Τσαρτσανιώτες να είναι περήφανοι για την ιστορική τους ομάδας.

Η ομάδα της Τσαριτσάνης Ιδρύθηκε το 1953 έπειτα από την συγχώνευση των τοπικών σωματείων «Άρης» , «Δάφνη» , Οικονόμος και «Τούγια» με την ονομασία «Αθλητικός Όμιλος Οικονόμος Τσαριτσάνης». Πήρε το όνομα του από τον τσαριτσανιωτη διδάσκαλο του γένους , λόγιο και κληρικό Κωνσταντίνο Οικονόμο των εξ Οικονόμων.

Στις 25/1/1953 έγινε Ιδρυτική Γενική Συνέλευση , στην οποία αποφασίστηκε η ίδρυση του Αθλητικού Ομίλου Τσαριτσάνης «Οικονόμος Εξ Οικονόμων».

Το κόστος του λευκώματος είναι 10 ευρώ και όλα τα έσοδα θα πάνε στην ενίσχυση της ομάδας.


Ανδρέας Νικούλης

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.