Ο Ελασσονίτης Μάκης Σολωμός στη λίστα των καλύτερων μαραθωνοδρόμων της χώρας

Sports 0

Αθόρυβη επιτυχία γιο γνωστό Ελασσονiτη αθλητή – δρομέα μεγάλων αποστάσεων – μαραθωνοδρόμο. Πρόκειται γιο τον Μάκη (Θωμά) Εμμ. Σολωμό, που έπειτα και οπό τη συμμετοχή του στον πρόσφατο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας με επίδοση 2:59’09, συγκαταλέγεται στη λίστα των καλύτερων μαραθωνοδρόμων τnς Ελλάδος γιο το 2021 (www.runningnews.gr)!

Λίγο λόγιο γιο τον Ελασσονίτη αθλητή:

Ο Θωμάς (Μάκns) Εμμ. Σολωμόs ξεκίνησε οπό την παιδική του ηλικία την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, ωs αθλητής στίβου και μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Ελασσόνος.

Μετά οπό μια μεγάλη παύση αρκετών ετών, εξαιτίας κυρίως επαγγελματικών υποχρεώσεων, εnαναξεκiνnσε αθόρυβο την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό τόσο με το τρέξιμο δρόμου όσο και με το ορεινό.

Η αγάπη του γιο τους δρόμους/μονοnάτια αλλά και η σκληρή δουλειά, τον έφερε σιγά σιγά και αθόρυβο στο προσκήνιο.

Η πρόσφατη ιδιαίτερο επιτυχημένη σuμμετοχή του στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, όπου τερμάτισε με επίδοση 2:59’09, τον έφερε να πλασαριστεί ανάμεσα στους καλύτερους μαραθωνοδρόμους της χώρας.

Σημειώνεται ότι ο αθλητής ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία 40-49.

Είναι επιχειρηματίας (ΑΦΟΙ θ. ΣΟΛΩΜΟΥ Ο.Ε.- Βιομηχανία Υλικών Δόμησης), απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μοκεδονίαs Τμήμα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και κατέχει ΜΒΑ (Aston Business School). Παντρεμένος με τη Νανά Νατσιούλη γυμνάστρια, ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου LIFE Body wellness studio και προπονήτρια του Τμήματος Στίβου του Γ.Σ.Ε. Ελασσόναs. Έχουν δύο αγόρια, επίσης αθλητές.

Του Γιάννη Μουκίδη

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.