ΠΑΕ ΑΕΛ: Ανακοστολόγηση και επέκταση των εισιτηρίων διαρκείας

Sports 0
ΠΑΕ ΑΕΛ: Ανακοστολόγηση και επέκταση των εισιτηρίων διαρκείας

Προς εκπλήρωση πρόσφατων εξαγγελιών της για αναθεώρηση της πολιτικής της επί των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2022-23, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τα εξής:

Έχοντας αντιληφθεί στο απόλυτο τις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται στην  καθημερινότητα των φιλάθλων και συνολικότερα της κοινωνίας μας και προκειμένου να καταδείξει έμπρακτα την πεποίθηση της διοίκησής της, ότι η κορυφαία ομάδα της ελληνικής περιφέρειας δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει χωρίς να έχει στο πλευρό της το σύνολο του κόσμου που επί δεκαετίες την ακολουθεί, την στηρίζει και ορίζει την δυναμική της, η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε και ανακοινώσει την πλήρη αναθεώρηση και ανακοστολόγηση της πολιτικής της για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Στόχος είναι να διευκολυνθούν όλες και όλοι εκείνοι που θέλουν να ζήσουν μαζί μας το όμορφο ταξίδι που ξεκινάει για την αναγέννηση της ΑΕΛ μας, καθώς διαπιστώσαμε ότι παιδιά, έφηβοι, ενήλικοι, γυναίκες, είτε ως άτομα είτε ως ολόκληρες οικογένειες, δυσκολεύονται να βρεθούν κοντά μας παρά την επιθυμία τους. Κατά συνέπεια με ωριμότητα και περίσκεψη, οφείλουμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να το καταφέρουν.

Γι’ αυτό και μεταξύ άλλων, εκτός της ευρύτερης μείωσης των τιμών στην πλειοψηφία των θυρών, επιδιώκουμε να δώσουμε κίνητρο στις γυναίκες να βρεθούν στο πλευρό των φίλων, των παιδιών και των συντρόφων τους, για να ομορφύνουν την εξέδρα μας και να αμβλύνουν τα πάθη που ξυπνάει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, αλλά – για πρώτη φορά – και στην ευαίσθητη ηλικιακή κατηγορία των εφήβων (14 έως 17 ετών), που θα αποτελέσουν μεσοπρόθεσμα τον πυρήνα των φιλάθλων που θα στηρίξουν το όραμά μας για μια ΑΕΛ με ευρωπαϊκές αρχές λειτουργίας και δράσης.

Ως εκ τούτων, από την προσεχή Δευτέρα 26/9 και επί του συνόλου των 9.539 θέσεων που διατίθενται στο στάδιο Αλκαζάρ, θα ισχύουν ανά θύρα, φύλο και ηλικία τα εξής:

ΘΥΡΑ 10

Αριθμός θέσεων: 3.382

Τιμή ανδρικού εισιτηρίου: 100€

Τιμή γυναικείου εισιτηρίου: 80€

Τιμή παιδικού εισιτηρίου (έως 14 ετών): 50€

Εκτιμούμε ότι η πλέον λαϊκή θύρα του σταδίου μας, όπου έγραψε ιστορία η θρυλική κερκίδα των «Ιερολοχιτών», πρέπει και πάλι να αποκτήσει τον παλμό των ανθρώπων που ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, σκορπούν απλόχερα την ενέργειά τους στον αγωνιστικό χώρο, στέλνοντας μέσω και της τηλεοπτικής κάμερας, πολλαπλά και προς κάθε κατεύθυνση μηνύματα για την ισχύ της έδρας μας.

·         Η διάθεση των εισιτηρίων της Θύρας 10 θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κύπρου 72, 5ος όροφος).

·         Τέλος, όσοι έως τώρα προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας της εν λόγω θύρας στην τιμή των 170€, θα κληθούν τηλεφωνικά απ’ την ΠΑΕ για να τους επιστραφεί το ποσό των 70€.

ΘΥΡΑ 8

Αριθμός θέσεων: 852

Τιμή εισιτηρίου: 70€

Ανεξαρτήτως φύλου και σε εύλογες ηλικίες, οι πιστοί ακόλουθοι της ομάδας δεν απαιτούν ούτε κάθισμα, ούτε την καλύτερη θέα προς τον αγωνιστικό χώρο, για να δώσουν τον τόνο με τον παλμό των συνθημάτων και των τραγουδιών τους, στο σύνολο των κερκίδων. Γι’ αυτό ακριβώς και η ΠΑΕ τους τιμά με μια ξεχωριστή εκπτωτική προσφορά και τους καλεί να πιστοποιήσουν την θέση τους κάθε αγωνιστική στο γήπεδο απ’ το ξεκίνημα της περιόδου.

Υπενθυμίζεται πως για τα εισιτήρια της Θύρας 8 απαιτείται μεταξύ άλλων δικαιολογητικών (ΑΔΤ, ΑΜΚΑ), υπογραφή από πλευράς του φιλάθλου δήλωσης συναίνεσης περί επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Σε ό,τι αφορά στους ανήλικους, η δήλωση συναίνεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων θα πρέπει να υπογράφεται από τον γονέα που ασκεί τη γονική μέριμνα αυτού και να φέρει το γνήσιο της υπογραφής του από αρμόδια δημόσια αρχή (Κ.Ε.Π.)

·         Η διάθεση των εισιτηρίων της Θύρας 8 θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κύπρου 72, 5ος όροφος).

·         Όσοι έως τώρα προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας της εν λόγω θύρας στην τιμή των 90€, θα κληθούν τηλεφωνικά απ’ την ΠΑΕ για να τους επιστραφεί το ποσό των 20€.

ΘΥΡΕΣ 6-7 (μόνο για εφήβους μαθητές 14-17 ετών)

Αριθμός θέσεων: 1.420

Τιμή εισιτηρίου: 50€

Θεσπίζοντας τον θεσμό της «Εφηβικής Θύρας» ή “ΑΕΛ Teens”, η οποία θα διατεθεί αποκλειστικά σε παιδιά ηλικίας από 14 έως 17 ετών, δηλαδή πιστοποιημένα μαθητές και μαθήτριες Γ’ Γυμνασίου έως και Γ’ Λυκείου, με την χαμηλότερη δυνατή τιμή εισιτηρίου, η ΠΑΕ επιθυμεί να προσφέρει υγιή διέξοδο σε μια ευαίσθητη ηλικιακά κατηγορία φιλάθλων και ταυτόχρονα να τους φέρει κοντά της και να χτίσει μαζί τους μέσα από σειρά δράσεων, ένα αύριο διαφορετικό τόσο για την ομάδα, όσο και για τους ίδιους.

·         Η διάθεση των εισιτηρίων της «Εφηβικής Θύρας (6-7)» θα γίνεται από το Πολυϊατρείο Animus (Κύπρου και Σκαρλάτου Σούτσου), με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί την μαθητική ιδιότητα.

ΘΥΡΕΣ 4 & 2

Αριθμός θέσεων: 3.055

Τιμή ανδρικού εισιτηρίου: 170€

Τιμή γυναικείου εισιτηρίου: 130€

Τιμή παιδικού εισιτηρίου: 85€

Προστατευόμενοι από τις καιρικές συνθήκες λόγω σκεπάστρου, με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις θέασης του αγωνιστικού χώρου και ευκολότερη πρόσβαση από και προς το γήπεδο και την θέση τους σ’ αυτό, οι φίλαθλοι των θυρών 4 και 2 λογίζονται ως προνομιούχοι σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη θύρα, πλην της κεντρικής. Γι’ αυτό και η διαφορά στην τιμολόγηση δεν αφορά οποιαδήποτε εκπτωτική προσφορά, αλλά την αναλογία της αρχικής τιμής σε σχέση με τον αριθμό των αγώνων που προσφέρονται από εδώ και στο εξής, συμπαρασύροντας και τις άλλες κατηγορίες (γυναικείο, παιδικό).

Η πρόσθεση και εδώ της κατηγορίας του γυναικείου εισιτηρίου, προσβλέπει στην δημιουργία κινήτρων προκειμένου η έδρα της ΑΕΛ να ξαναγίνει σημείο αναφοράς σε όλη την χώρα για το πλήθος των γυναικών, αλλά και των οικογενειών που συγκεντρώνει στους αγώνες της.

·         Η διάθεση των εισιτηρίων των Θυρών 4 & 2 θα γίνεται από το Πολυϊατρείο Animus (Κύπρου και Σκαρλάτου Σούτσου).

ΘΥΡΑ 3

Αριθμός θέσεων: 778

Τιμή εισιτηρίου: 300€

Χωρίς κατηγοριοποίηση και ελάφρυνση της τιμής παραμένει η κεντρική θύρα του σταδίου, καθώς την επιλέγουν φίλαθλοι που εξ’ αρχής, συνειδητά κι έχοντας κατά τεκμήριο την οικονομική δυνατότητα, έρχονται δίπλα στην ομάδα με την επιθυμία να την στηρίξουν τόσο ηθικά όσο και υλικά.

·         Η διάθεση των εισιτηρίων της Θύρας 3 θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κύπρου 72, 5ος όροφος).

ΘΥΡΑ 3 VVIP

Αριθμός εισιτηρίων: 52

Τιμή: 600€

Ομοίως με την Θύρα 3, δεν υπάρχει κάποιου είδους ελάφρυνση ή κατηγοριοποίηση στις θέσεις των VVIP, η προσφορά των οποίων είναι πάντα ουσιαστική και απολύτως συνειδητή, στο κρίσιμο ξεκίνημα κάθε αγωνιστικής περιόδου.

·         Η διάθεση των εισιτηρίων των θέσεων VVIP θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κύπρου 72, 5ος όροφος).

ΘΥΡΑ AMEA

Τέλος, υπενθυμίζεται πως όσα άτομα  με αναπηρίες επιθυμούν την είσοδο τους στο στάδιο Αλκαζάρ, θα πρέπει να προσκομίσουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έγκριση δωρεάν εισόδου τους στο γήπεδο από την Θύρα 1 (πιστοποίηση αναπηρίας από ΚΕΠΑ, άνω του 67%, έχοντας κάθε είδους κινητική, νοητική ή αισθητηριακή αναπηρία)».

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

ΕΝΗΛΙΚΟΙ:

Α) Φωτοτυπία και των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας

Β) ΑΜΚΑ

Γ) ΑΦΜ

ΑΝΗΛΙΚΟΙ:

Φωτοτυπία και των δύο όψεων αστυνομικής ταυτότητας (εάν έχουν) και θεωρημένη από ΚΕΠ συναίνεση του κηδεμόνα τους, στην οποία να αναφέρονται το ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ του κηδεμόνα και των ιδίων εάν υπάρχουν.

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.