Ποδαρικό με το… αριστερό για Καμάκα στον πάγκο του ΠΟΕ

Sports 0
Ποδαρικό με το… αριστερό για Καμάκα στον πάγκο του ΠΟΕ

Μετά από ένα αγώνα που δεν διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας, η ομάδα των Βουναίνων, παίζοντας έξυπνα, κατάφερε να «αποδράσει» από την Ελασσόνα, επικρατώντας του μέτριου γηπεδούχου Π.Ο.Ε. με 0-2, κάνοντας την έκπληξη και αποσπώντας ένα πολύτιμο «τρίποντο» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά «πλήρωσαν» με το παραπάνω την απουσία βασικών ποδοσφαιριστών τους(Ματούλας, Παναγιώτου, Παπαχρήστου, κ.ά.), λάθη, αλλά και την αποβολή του Συνάπαλου (με 2 κίτρινες κάρτες), υποχρεώνοντας τους φιλάθλους τους να φύγουν στο τέλος του αγώνα απογοητευμένοι και προβληματισμένοι από το γήπεδο.

Τελικά, σε ένα «άχρωμο» ματς, οι «φωνές» του νέου προπονητή Γιώργου Καμάκα…δεν «ξύπνησαν» τους ποδοσφαιριστές του ΠΟΕ, που μετά και τη νέα ήττα έχασε την επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Φάσεις – γκολ
14΄: Δυνατό μακρινό σουτ του Περτζιόνι υποχρεώνει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Κουκουφίκη να αποκρούσει, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.
20΄: Πρώτη επίσκεψη για τους φιλοξενούμενους στην εστία του ΠΟΕ, αλλά το σουτ του Νταναβάρα από καλή θέση μπλοκάρεται από τον Γούπο.
25΄: Επικίνδυνη αντεπίθεση από τα Βούναινα, η μπάλα στα πόδια του Χατζηλιάδη Σάββα, που από δεξιά σουτάρει, στέλνοντας τη μπάλα να φύγει άουτ από τα δοκάρια του Γούπου.
41΄: Χατζηλιάδης Σαβ. και Γούπος συγκρούονται σε διεκδίκηση της μπάλας και ο αγώνας διακόπτεται για λίγο για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στους δύο ποδοσφαιριστές, που ευτυχώς συνεχίζουν το ματς.
46΄: Ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν από καλή θέση το επικίνδυνο σουτ του Μπαρλαγιάννη φεύγει άουτ.
66΄: Ο ΠΟΕ πιέζει για να επιτύχει τέρμα. Ωραία προσπάθεια των Ελασσονιτών, η μπάλα στα πόδια του Λαγού που σουτάρει με δύναμη και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουκουφίκη.
70΄: Με δέκα παίκτες θα συνεχίσει τον αγώνα ο ΠΟΕ. Ο νεοεισελθών στο β΄ ημίχρονο Συνάπαλος χρεώνεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται από το παιχνίδι.
72΄: Εκτέλεση φάουλ σε επικίνδυνο σημείο από τον Χατζηλιάδη Σάββα. Με υποδειγματικό δυνατό σουτ, «παγώνει» τους γηπεδούχους και στέλνει τη μπάλα στο «πλεκτό» της εστίας του ΠΟΕ, γράφοντας το 0-1 για τα Βούναινα, μέσα σε πανηγυρισμούς.
75΄: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν ο Γελαλής από καλή θέση εκτελεί φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Κουκουφίκη.
77΄: Νέα οργανωμένη προσπάθεια των Ελασσονιτών, η μπάλα στον δραστήριο Γελαλή, που σουτάρει από καλή θέση, πολύ κοντά στην αντίπαλη εστία, αλλά προλαβαίνουν και διώχνουν οι αμυντικοί.
90΄: Αντεπίθεση – «φαρμάκι» από τα Βούναινα, η μπάλα στα πόδια του νεοεισελθόντα Μερτζανίδη Φώτη, που ξεπερνάει το εμπόδιο του τερματοφύλακα Γούπου και με σουτ πλασέ γράφει το τελικό 0-2, μέσα σε «τρελά πανηγύρια» των φιλοξενουμένων.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Βλιώρας, Ντελέζος, Χασιώτης.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Καμάκας): Γούπος, Μπούσιας, Κυρίτσης Ι., Περτζιόνι(59΄ Γελαλής), Ποτούσογλου, Λαγός, Καραμάνος, Κυρίτσης Αθ.(46΄ Συνάπαλος), Μπαρλαγιάννης, Ντούμος(72΄ Νταμπώσης), Μπούνα.

Α.Ε. ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Φουσίκας – Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Καρέντζος, Ξαφάρας, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Ηλ., Ντανάβάρας Δ.(74΄ Μερτζανίδης Φιλ.), Τσανάς, Χριστοδούλου, Ραπτόπουλος(87΄ Γιουρούκης), Χατζηλιάδης Σάβ., Κατσιώτης.


Του Γιάννη Μουκίδη (Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ)

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.