Πραγματοποιήθηκε η συζήτηση για τον Π.Ο.Ε. με απαίτηση για γενική συνέλευση στα τέλη του μήνα

Sports 0
Πραγματοποιήθηκε η συζήτηση για τον Π.Ο.Ε. με απαίτηση για γενική συνέλευση στα τέλη του μήνα

Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση φιλάθλων και επιχειρηματιών στο καφέ-μπαρ «De Facto» για το μέλλον του Π.Ο.Ε. την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Αρχικά τον λόγο πήραν τα διοικητικά μέλη του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελασσόνας Κώστας Σιδηρόπουλος και Τάσος Δατσογιάννης οι οποίοι και εξήγησαν τις επόμενες κινήσεις του Προέδρου της ομάδας Άλκη Παλάγκα: «Ο Πρόεδρος έχει ξεκαθαρίσει πως μέχρι τέλος του μήνα θα υπάρξει αποτέλεσμα στις συζητήσεις που έχει με τις δύο εκδοχές ή του να συγχωνευτεί ο Π.Ο.Ε. με άλλο ΑΦΜ άλλης ομάδας και να παίξει κατευθείαν στην Γ΄Εθνική και να πλαισιωθεί από επιχειρηματίες που θα ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα ή αν ο Π.Ο.Ε. παίξει στην Α΄ΕΠΣΛ να υπάρξει και πάλι η συνεργασία Παλάγκα-επιχειρηματιών όπου στόχος θα είναι να πρωταγωνιστήσει ο Π.Ο.Ε., να πάρει το πρωτάθλημα και να ανέβει στην Γ΄Εθνική. Με προπονητή και τέσσερις μεγάλες μεταγραφές. Εάν δεν ευδοκιμήσουν τα παραπάνω σενάρια, η ομάδα θα πάει σε γενική συνέλευση, θα παραδώσει ο Πρόεδρος και το διοικητικό και θα διεξαχθούν εκλογές. Εάν υπάρξει συμφωνία ο Πρόεδρος θα συνεργαστεί με τους παραπάνω επιχειρηματίες-χορηγούς και θα ενσωματωθούν στο διοικητικό συμβούλιο».

Ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδόπουλος ανέφερε: «Εμείς δεν θέλουμε, σαν μια μικρή παρέα φιλάθλων και επιχειρηματιών να φύγει ο Άλκης Παλάγκας ούτε λέμε να μην είναι Πρόεδρος. Για εμάς το ζητούμενο είναι να είμαστε ενωμένοι, να εκλεγούν και άλλα άτομα στο διοικητικό που θα βοηθήσουν οικονομικά και να πάμε σε γενική συνέλευση πριν το τέλος του μήνα, για να μην χαθεί χρόνος αν θα χρειαστεί η ομάδα να ετοιμαστεί αγωνιστικά. Σήμερα θα ήταν εδώ άλλοι τρεις επιχειρηματίες αλλά λόγω μιας κηδείας και ενός ταξιδιού στο εξωτερικό απουσιάζουν. Τους εκπροσωπώ και ξεκαθαρίζω πως θέλουμε να βοηθήσουμε. Η επόμενη χρονιά αποτελεί ορόσημο, ώστε αν ευδοκιμήσουν, οι συνθήκες να βγει η ομάδα επιτέλους στην Γ΄Εθνική. Έχουμε καταθέσει ένα πλάνο από το βράδυ του Σαββάτου στις εφημερίδες και θα το καταθέσουμε και στην γενική συνέλευση. Πρώτα όμως να γίνει η γενική συνέλευση και μετά να αποφασιστεί το οργανόγραμμα της ομάδας».

Ο πρώην διοικητικός και επιχειρηματίας Βαγγέλης Γκουτζουρέλας τόνισε: «Οφείλει η διοίκηση να πάει σε γενική συνέλευση, κάτι που δεν έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια, την ώρα που όλες οι διοικήσεις στο παρελθόν οδηγούσαν τον Π.Ο.Ε. σε γενικές συνελεύσεις. Εφόσον ο Πρόεδρος θέλει να συνεχίσει καλοδεχούμενος εφόσον δεν το επιθυμεί, κανένα πρόβλημα, όμως ότι και να αποφασίσει να κάνει για την νέα αγωνιστική χρονιά, να πάει στο ανώτατο όργανο, που λέγεται, γενική συνέλευση, να γίνει ενημέρωση και απολογισμός και να διεξαχθούν εκλογές, όπως λέει το καταστατικό και η νομοθεσία. Και μετά εφόσον εκλεγούν τα νέα μέλη, το νέο διοικητικό συμβούλιο θα είναι νομότυπο και θα μπορεί να λειτουργήσει».

Ο πρώην πρόεδρος του Π.Ο.Ε. και επιχειρηματίας Αντώνης Λιάνος τόνισε: «Η διοίκηση Παλάγκα που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του Π.Ο.Ε. έχει δεχθεί την λιγότερη κριτική, έχει στηριχθεί από όλους με κλειστά τα μάτια. Μόνο στην αποχώρηση Αλεξανδρή υπήρξαν γκρίνιες και σε τίποτα άλλο. Στηρίχτηκε από τους φιλάθλους σε όλα. Οφείλει όμως μετά από πάρα πολύ καιρό να πάει σε γενική συνέλευση. Είναι το ανώτατο όργανο. Είτε είναι συνδρομητές στο μητρώο μελών οι φίλαθλοι είτε όχι, αυτοί αποτελούν το ανώτατο όργανο, αυτοί μας εξέλεξαν όλους, σε αυτούς οφείλουμε να απολογηθούμε για τα διοικητικά και οικονομικά μας πεπραγμένα. Προσωπικά δεν έχω θέμα με το αν μείνει ο Άλκης Παλάγκας ως πρόεδρος ή με το αν αποχωρήσει. Επιθυμώ τη γενική συνέλευση όπως ορίζει το καταστατικό και η νομοθεσία. Πάνω από όλους μας είναι ο Π.Ο.Ε.. Οφείλουμε να παραδώσουμε μια συνέχεια στην ιστορική πορεία της ομάδας είτε με διοίκηση Παλάγκα είτε με άλλη διοίκηση. Ακόμη και νέα μέλη ή επιχειρηματίες να θέλουν να μπουν για να βοηθήσουν, θα πρέπει πρώτα να εκλεγούν μέσα από την διαδικασία και μετά να διοικήσουν».

Ο Πρόεδρος της Ελπίς Μεσοχωρίου Δημήτρης Καρακώστας τόνισε: «Εμείς θέλουμε έναν Π.Ο.Ε. δυνατό, με μια διοίκηση ενωμένη και στιβαρή ώστε όλοι να αποτελούμε τον συνδετικό κρίκο για το αύριο της ιστορικής ομάδας της Ελασσόνας. Εγώ θα βοηθήσω όπου μου ζητηθεί».

Ο ιατρός Ιωάννης Δεληντσιώτης κατέληξε: «Είναι ευχάριστο το γεγονός πως σαν φίλοι του Π.Ο.Ε. επιθυμούμε όλοι εδώ που βρισκόμαστε σήμερα να αξιολογήσουμε την επόμενη μέρα και να βοηθήσουμε. Θέλουμε να βοηθήσουμε και είμαστε ακόμα στην αρχή. Μπορούμε και με νέες συναντήσεις να συσπειρώσουμε ακόμη περισσότερο τον κόσμο. Η γενική συνέλευση είναι μια μεγάλη ευκαιρία».

elassona-city.gr

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.