Πρόκριση με ανατροπή για τον Οικ.Τσαριτσάνης – Επέστρεψε στην ομάδα ο Βλαχάκης

Sports 0
Πρόκριση με ανατροπή για τον Οικ.Τσαριτσάνης – Επέστρεψε στην ομάδα ο Βλαχάκης

Πρόκριση με ανατροπή (και …υπογραφή Δραχαλίβα) πέτυχε στο Αργυροπούλι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος στο ντεμπούτο του νέου προπονητή Βασίλη Μπακογιάννη επιβλήθηκε της τοπικής Δόξας με 2-1. Παρότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα με τους Κίτσιο (12′ και 18′), Μουλτσιά (13′) και Ντούφα (14′), οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 33′ με προσπάθεια του Αθ.Κίτσιου που έφυγε στην αντεπίθεση, ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα Ν.Δραχαλίβα και έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα.

Οι Τσαριτσανιώτες ισοφάρισαν στο 59′ με κεφαλιά του Στέλιου Δραχαλίβα που αξιοποίησε την σέντρα του Ντούφα από αριστερά, ενώ έφθασαν στην νίκη στο 75′ με τον ίδιο σκόρερ που από τα 11 μέτρα νίκησε τον Κιλιργιώτη.Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε απόκρουση του Τσιρογιάννη με το χέρι σε προσπάθεια του Μπουμπουνάρα, ενώ στο 82′ οι του Αργυροπουλίου ζήτησαν τον καταλογισμό πέναλτυ όταν η μπάλλα προσέκρουσε αρχικά στον μηρό και ακολούθως στο χέρι του Καραμπίνα αλλά ο διαιτητής Κοσμάνος (βοηθοί οι Παπαγεωργίου – Μπατζιανούλης) αποφάσισε ότι δεν συνέτρεχε παράβαση.

Στο 86′ ο νεοαποκτηθείς Βλαχάκης έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-3, όταν σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ (που προήλθε από την υποδειγματική ενέργεια του Ντούφα) με τον Κιλιργιώτη νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των “κιτρινόμαυρων”, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα σημαντική ευκαιρία έχασε και ο Δριστέλας (90’+3′).

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Γιάννης Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Μπουζούκα, Τσιρογιάννης (89′ Μπαμπάκος), Δασκαλόπουλος, Βάνης (80′ Σ.Λέκα), Α.Λέκα, Π.Κίτσος (73′ Μ.Γιάντσες), Φουρτούνας, Πατσιωτός, Αθ.Κίτσιος, Σακοράφας.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης – Νίκος Καραμήτσιος): Ν.Δραχαλίβας, Γεωργούλης, Στ.Δραχαλίβας, Καραμπίνας, Αλεξόπουλος, Μιφτάρι, Ντούφας, Δ.Μουλτσιάς (70′ Δριστέλας), Γ.Κίτσιος (46′ Βλαχάκης), Πούτας, Λαγιόκαπας (46′ Μπουμπουνάρας).

Επιστροφή  του Γιάννη Βλαχάκη στον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Με τον πιο ηχηρό τρόπο “εγκαινίασε” την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επανέφερε στις τάξεις του τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Γιάννη Βλαχάκη που αγωνιζόταν από το καλοκαίρι μέχρι τώρα στον ΠΟ Ελασσόνας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Βλαχάκης θα φορέσει για τρίτη φορά τα “πράσινα”. καθώς ήταν στέλεχος της τσαριτσανιώτικης ομάδας τόσο κατά την περίοδο 2020-2021 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 4 γκολ στον μοναδικό γύρο που παίχθηκε τότε λόγω της πανδημίας) όσο και κατά την περυσινή περίοδο στην μεγάλη τοπική κατηγορία, οπότε αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ με 10 τέρματα.

Η προσθήκη του Βλαχάκη αποτελεί ένα πολύτιμο “εργαλείο” στα χέρια του Βασίλη Μπακογιάννη, ενώ ευεργετικά για την συνεργασία των δύο πλευρών αναμένεται να λειτουργήσει το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Τσαριτσάνης που από την πρώτη στιγμή “αγκάλιασε” τον ταλαντούχο παίκτη.

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.