Φιλικό για τον ΠΟΕ την Κυριακή κόντρα στον Απόλλων Λάρισας

Sports 0

Την ευκαιρία να αγωνιστούν σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα στην Ελασσόνα θα έχουν ΠΟΕ και Απόλλων Λάρισας την Κυριακή 22 Αυγούστου.

Οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε διαφορετική κατηγορία ΠΟΕ (Γ’ Εθνική) και Απόλλων Λάρισας (Super League 2) κι έτσι θα είναι ένα καλό «τεστ» για τους δύο συλλόγους στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Και αυτό διότι, η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα προετοιμάζεται καθημερινά για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΠ Κοζάνης την Κυριακή 29 Αυγούστου, έχει ήδη δύο φιλικές αναμετρήσεις στη «πλάτη» της έως τώρα, ενώ το συγκρότημα της Φιλιππούπολης θα έχει την ευκαιρία να παίξει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, αυτό της ερχόμενης Κυριακής.

Παιχνίδι που θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα.

Στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει κουμπαράς, όπου ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει με όποιες δυνατότητες έχει, για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων της Εύβοιας.

Επίσης από την είσοδο του γηπέδου όποιος φίλαθλος επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί και εισιτήριο διαρκείας του ΠΟΕ για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Επίσης μπορούν να τα προμηθευτούν από τα σημεία πώλησης: «Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Άλκη Χατζηβασίλη», τηλ 6977227455 και «Μικρό Καφέ – Καραγιάννης Αθανάσιος», τηλ 6942224272.

Η τιμή των εισιτηρίων διάρκειας είναι 80€ τα απλά και 100€ τα GoldXορηγός, “Εμπόριο Σιδήρου Περικλής Τσιόγγας”.

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.