ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ – ΣΤΟ Κ.Υ. ΣΕ 64 ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΑ 35 ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΑ

Νέα 0

Στην ανάρτησή του ο κ. Γάτσας τονίζει:

“Μετά από επικοινωνία που είχα με το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας σας ενημερώνω ότι τις τελευταίες 5 ημέρες ελήφθησαν 64 δείγματα από τα οποία βρέθηκαν 35 θετικά στον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 25/11 ευρέθησαν θετικά 9 από τα 12 δείγματα, την Πέμπτη 26/11 ευρέθησαν θετικά 2 από τα 13 δείγματα, την Παρασκευή 27/11 ευρέθησαν θετικά 16 από τα 23 δείγματα, Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα 28-29-30/11 ευρέθησαν θετικά 8 από τα 16 δείγματα.

Τηρούμε αυστηρά τα μέτρα αυτοπροστασίας και φροντίζουμε τους ανθρώπους γύρω μας με τη χρήση μάσκας και την τήρηση των αποστάσεων. Μένουμε Σπίτι – Μένουμε Ασφαλείς”.

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.