Σχετικά με εμάς

 

Ποιοί είμαστε?

Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων απο την Ελασσόνα, που θέλαμε να δημιουργήσουμε και να χαρίσουμε στην πόλη μας μία διαφορετική ιστοσελίδα στα πλαίσια της σύγχρονης τεχνολογίας, με αγάπη και σεβασμό για την πόλη μας.

 

Σκοπός του elassona.gr

Η ιστοσελίδα elassona.gr φτιάχτηκε για την Ελασσόνα και ανήκει στους πολίτες της επαρχίας της.

Δεν συμπεριλαμβάνει διαφημίσεις, παρα μόνο χορηγίες που αποσκοπούν στην υλοποίηση χρήσιμων εφαρμογών για την πόλη μας.

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η έγκυρη ενημέρωση για τα τοπικά νέα απο τα μέσα ενημέρωσης της Ελασσόνας, με αντικειμενικότητα και εγκυρότητα, χωρίς προπαγάνδες και αυτοπροβολές, αλλά και τα τελευταία νέα απο την Ελλάδα και τον Κόσμο απο τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες.

Η ιστοσελίδα μαζί με όλα τα projects στηρίζεται πάνω στα ανοιχτά δεδομένα, το ελεύθερο λογισμικό, το λογισμικό ανοιχτού κώδικα και το ανοιχτό υλικό. Η άδεια που χρησιμοποιείται είναι Creative Commons (άδεια όπου ο δημιουργός δεν επιθυμεί να διατηρήσει ακέραιο το αποκλειστικό δικαίωμα εμπορικής χρήσης που διαθέτει.)

 

Γίνε χορηγός σε νέες ιδέες για την Ελασσόνα

Το elassona.gr δεν είναι απλά μια ιστοσελίδα αλλά ένα συλλογικό εγχείρημα, ένα καινοτόμο «project» για την Ελασσόνα. Αποτελεί μία σειρά απο διαδοχικές ενέργειες που σκοπεύουν να χαρίσουν στην Ελασσόνα μία διαφορετική «οπτική γωνία» με την βοήθεια όλων μας.

Αν θέλετε να χορηγήσετε ένα απο τα project μας, απλά επιβαρύνεστε με τα έξοδα των υλικών που χρειάζονται (είτε τα αγοράζετε εσείς είτε τα προμηθευόμαστε εμείς) και στη συνέχεια προχωράμε στην υλοποίηση, χωρίς καμία άλλη δέσμευση.

Στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας (footer) υπάρχει η ενότητα «projects» όπου αναρτούνται τα project που έχουμε σκοπό να υλοποιήσουμε.  Επικοινωνήστε με email μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Εκφράσου ελέυθερα μέσα απο το elassona.gr

Όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και να λάβουν οδηγίες χρήσης και κωδικούς για την είσοδο του στον πίνακα διαχείρισης της σελίδας και να γίνουν συντάκτες, ώστε να γράφουν και να αναρτούν τα άρθρα τους, μόνοι τους(με την τεχνική υποστήριξη μας), ελεύθερα, χωρίς λογοκρισία και χωρίς έλεγχο απο κανέναν, αρκεί το άρθρο τους να τηρεί τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε τα άρθρα σας στη φόρμα www.elassona.gr/be-writer

 

Η διαχειριστική ομάδα του elassona.gr