Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Θεσσαλίας κατασκεύασε πολλαπλό σωληνωτό οχετό για τη γεφύρωση της ροής του ποταμού Τιταρήσιου και τσιμεντόστρωσε το σύνολο της οδού εντός της κοίτης του ποταμού από τα όρια του οικισμού Μεσοχωρίου έως τον υφιστάμενο δρόμο που οδηγεί στο Βλαχογιάννι.
«Σε συνεργασία με τις τεχνικές μας υπηρεσίες κατασκευάσαμε μια νέα προσωρινή οδό για τη σύνδεση του οικισμού Μεσοχωρίου με τον οικισμό Βλαχογιαννίου μετά τις καταστροφικές συνέπειες των σεισμών του Μαρτίου» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Παράλληλα έχουμε εξασφαλίσει από το Υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδότηση ύψους 5 εκατ. ευρώ και προχωράμε τις διαδικασίες δημοπράτησης για την κατασκευή νέας γέφυρας στο Βλαχογιάννι αλλά και του δρόμου.
Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής και μέχρι να ολοκληρωθούν τα παραπάνω έργα δίνουμε λύση μέσω της προσωρινής συνδετήριας οδού για την ασφαλή επικοινωνία και την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.


