Εκδήλωση για το νέο LEADER στην Ελασσόνα

Νέα 0
Εκδήλωση για το νέο LEADER στην Ελασσόνα

deltio_tipou-1

Από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Λάρισας – Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ (Α.Ε.ΝΟ.Λ. ΑΕ) καλούνται όλοι οι πολίτες,  οι επιχειρήσεις και οι φορείς του Δήμου Ελασσόνας που ενδιαφέρονται να επιδοτηθούν για την Ίδρυση – Επέκταση – Εκσυγχρονισμό βιοτεχνικών μονάδων – μεταποιητικών μονάδων – χώρους εστίασης – καφενεία – αναψυκτήρια κ.λ.π. να συμμετάσχουν στην εκδήλωση που διοργανώνεται  την Παρασκευή  02.09.2016 στις  12:00μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ελασσόνας.

Στελέχη της «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.» θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα CLLD/LEADER στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 εν όψει της προετοιμασίας της στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης για την υποβολή της πρότασης τοπικού προγράμματος που θα κατατεθεί για το Μέτρο 19 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (TAΠΤοΚ-Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του Π.Α.Α. 2014-2020.

Δήμος Ελασσόνας (ΕΛΑΣΣΟΝΑ- Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

την Παρασκευή  02.09.2016 στις  12:00μ.


 

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.