Εκπαίδευση και διάθεση ανακλαστικών μπουφάν σε 15 Σχολικούς Τροχονόμους του Δήμου Ελασσόνας

Νέα 0
Εκπαίδευση και διάθεση ανακλαστικών μπουφάν σε 15 Σχολικούς Τροχονόμους του Δήμου Ελασσόνας

Με στόχο την ενίσχυση του πολύτιμου έργου που επιτελούν οι σχολικοί τροχονόμοι στα σχολεία του Δήμου Ελασσόνας, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η διάθεση ανακλαστικών μπουφάν, τα οποία φέρουν τα διακριτικά του Δήμου Ελασσόνας καθώς και την ένδειξη «Σχολικός Τροχονόμος», από τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα, παρουσία της προέδρου της Α/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Εύης Θεοδωράκη.

Είχε προηγηθεί λίγο νωρίτερα, μετά από αίτημα της προέδρου της σχολικής επιτροπής προς το Α.Τ. Ελασσόνας, η εκπαίδευση τους από τον Υπαστυνόμο Β Δημουλά Αστέριο, ο οποίος έδωσε όλες τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις που πρέπει να λαμβάνουν υπόψη οι σχολικοί τροχονόμοι, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά στα καθήκοντά τους.

Κατά την τελετή παράδοσης των νέων ανακλαστικών μπουφάν και στις 15 σχολικούς τροχονόμους, ο δήμαρχος κ. Γάτσας δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας, καθώς επιτελείτε ένα πολύ σημαντικό έργο. Ο θεσμός του Σχολικού Τροχονόμου συμβάλλει στην ασφαλή μετάβαση και αποχώρηση των μαθητών προς και από τις σχολικές μονάδες και στόχος μας είναι να ενισχύσουμε το έργο σας με κάθε μέσο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δημουλά για την εκπαίδευση που σας παρείχε, καθώς και την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής την κ. Θεοδωράκη, η οποία κάθε χρόνο προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες μαζί με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, ώστε να υλοποιείται με επιτυχία ο θεσμός των σχολικών τροχονόμων και να διασφαλίζεται η ασφάλεια των μαθητών από την πρώτη μέρα έναρξης των μαθημάτων. Προέχει η ασφάλεια όλων και για το λόγο αυτό σας ζητώ να μεταφέρεται άμεσα κάθε τι που σας προβληματίζει ή δεν σας διευκολύνει στο έργο σας, ώστε να δώσουμε λύσεις».

Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός παραδόθηκε σε όλους τους σχολικούς τροχονόμους, οι οποίοι μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς θα τον επιστρέφουν στον διευθυντή του σχολείου όπου υπάγονται.

ekpaideusisxoltroxonomoi2

ekpaideusisxoltroxonomoi3

ekpaideusisxoltroxonomoi4

Πηγή: www.dimoselassonas.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.