Ο Δήμαρχος Ελασσόνας στο Γυμνάσιο Καλλιθέας

Νέα 0
Ο Δήμαρχος Ελασσόνας στο Γυμνάσιο Καλλιθέας

%ce%b5%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%b8%ce%ad%ce%b1%cf%82

Το Γυμνάσιο Καλλιθέας, το οποίο τελεί υπό κατάληψη, επισκέφτηκε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, ο οποίος συνομίλησε για ώρα με τους μαθητές καθώς και με τους διδάσκοντες.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας, αφού άκουσε προσεκτικά τους μαθητές δήλωσε:

«Βρέθηκα δίπλα στους μαθητές του Γυμνασίου της Καλλιθέας, συζητώντας για τα προβλήματα που τους απασχολούν, για τα αδιέξοδα του μέλλοντος τους. Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα πρέπει να διαπερνά την καθημερινότητα και τις αγωνίες των πολιτών. Εφτά χρόνια κρίσης, οφείλουμε όλοι μας, να αλλάξουμε νοοτροπίες και πρακτικές που συνδέονται με το χρεοκοπημένο μας παρελθόν. Ο αγώνας θα πρέπει να είναι καθημερινός…»

%ce%b5%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%b8%ce%ad%ce%b1%cf%821

 

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.