ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΠΕ ΚΙΣΣΑΒΟΥ – ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Νέα 0

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Κισσάβου-Ελασσόνας, λαμβάνοντας υπόψη ότι φέτος η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) συνέπεσε με τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος, αποφάσισε να υλοποιήσει σχετικές δράσεις πριν και μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, σε τρεις διαφορετικές περιοχές,

σε συνεργασία με δημοτικά σχολεία των περιοχών αυτών. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, εκπαιδευτικοί του ΚΠΕ πήγαν στη Λάρισα στο 13ο Δημ. Σχ., την Τρίτη 6 Ιουνίου πήγαν στην πλατεία του Μεταξοχωρίου με μαθητές του 1ου και του 2ου Δημ. Σχ. Αγιάς (σε συνεργασία με το Γ.Α.Κ. Αγιάς),  την Τετάρτη 7 Ιουνίου πήγαν στην Αγιά στο 1ο Δημ Σχ. και τέλος την Πέμπτη 8 Ιουνίου πήγαν στο πλατανόδασος Ολύμπου με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας.

Σε κάθε μια από αυτές τις δράσεις, οι μαθητές ενημερώθηκαν για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, συμμετείχαν σε ομαδικές δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα με στόχο την ευαισθητοποίηση τους σε περιβαλλοντικά ζητήματα και κατόπιν ανέπτυξαν εικαστικές δραστηριότητες έκφρασης στο συγκεκριμένο θέμα.

 

 

 

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.