«ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Νέα 0
«ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου, μετά από  αίτημα του δημάρχου Ελασσόνας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η δημιουργία Γαλακτοκομικής Σχολής στην Ελασσόνα.

Η πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα λειτουργίας Γαλακτοκομικής Σχολής στην Ελασσόνα, καθώς με τον τρόπο αυτό θα μπορούσε να εξυπηρετηθεί το υψηλό κτηνοτροφικό δυναμικό της περιοχής, καθώς και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Το μεγάλο ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει οι νέοι της επαρχίας για την ίδρυση της Γαλακτοκομικής Σχολής συνιστά ένα επιπρόσθετο κίνητρο για την ηγεσία του ΥπΑΑΤ. Τέλος, οι δυο υπουργοί ζήτησαν από τον Δήμαρχο Ελασσόνας τη μελέτη βιωσιμότητας.

Από την πλευρά του ο κ. Ευαγγέλου, ευχαρίστησε, τόσο τον Λαρισαίο υφυπουργό, όσο και τον κ. Τσιρώνη για την άψογη συνεργασία τους και δήλωσε: «Ένα μεγάλο έργο για την Ελασσόνα και για ολόκληρο το νομό της Λάρισας αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Ο σχεδιασμός που θέσαμε με τους δυο υπουργούς θα προχωρήσει κανονικά. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να εξασφαλιστούν όλες οι αναγκαίες συνθήκες για την πραγματοποίηση ενός τόσο μεγάλου έργου για την Ελασσόνα.

 

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.