ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Νέα 0

Τα κορίτσια του Βάιου Παναγιώτου,πίστεψαν πολύ σε αυτή τη διάκριση και με σταθερή πορεία . σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος κατάφεραν να φέρουν το χρυσό μετάλλιο στην Ελασσόνα και  ετοιμάζουν τις ΄΄βαλιτσες τους΄΄για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για το 2016, για τον σύλλογο και τα τμήματα ανάπτυξης, αφού προηγήθηκε αυτό , των Παγκορασίδων!

Το 1ο σετ είχε πολλές διακυμάνσεις στο σκορ , με τον Φιλαθλητικό να ξεφεύγει έως και 5 πόντους, αλλά και την Ελασσονίτικη ομάδα προς το τέλος, με 4 πόντους.

Στο τέλος πιο ψύχραιμες και αποτελεσματικές αποδείχθηκαν οι κοπέλες της Ελασσόνας και το κατέκτησαν με 27-25!

Στα άλλα δύο σετ η ομάδα αγωνίστηκε , όπως μας έχει αποδείξει στη φετινή χρονιά. Σέρβις αποτελεσματικό ( 11 άσσους) , ατσάλινο μπλοκ ( 14 τελειωμένα) και εξαίσια άμυνα, ήταν τα  στοιχεία που συνέβαλλαν σε μία εύκολη επικράτηση των σετ : 25-11, 25-18…

Όλες οι παίκτριες αγωνίστηκαν τέλεια, αλλά ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην κεντρικό Τσιγγέλη, όπου, με 9 τελειωμένα μπλοκ, 12/15 επιθέσεις , 2 άσσους και 7 άμυνες ήταν η MVP  του τελικού καθώς κυριάρχησε απόλυτα στο φιλέ!

Επίσης η απόδοση της Παπαδοπούλου (λίμπερο), ήταν συγκλονιστική καθώς με ,  85% υποδοχη ( 12 /17) και 16 άμυνες ήταν πανταχού παρών στις ΄΄χαμηλές πτήσεις΄΄ του αγώνα.

Πολύ καλή απόδοση, όμως και από τη μικρότερη της παρέας Κορακίδη καθώς και της Διβραμη  που αντικατέστησε τη Χατζηβασίλη , η οποία μεχρι τον τραυματισμ’ο της ‘ηταν πολύ καλή!

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός της ακραίας Χατζηβασίλη, η σοβαρότητα του οποίου θα φανεί σε λίγες μέρες.

Ο σύλλογος θα βρίσκεται κοντά στην αθλήτρια, όσο σοβαρή ή όχι , και αν είναι η ζημιά της Δήμητρας,και της εύχεται γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα!

Επίσης ο σύλλογος εκφράζει ένα μεγάλο , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στον υπέροχο κόσμο – φιλάθλους, που ακολούθησαν την ομάδα _ διέθεσε μάλιστα και λεωφορείο-  για την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κλειστό του Τίρναβου!

 

Τα σετ: 3-0 (27-25, 25-11, 25-18)

 

ΓΣΕ Ελασσόνας (Βάιος Παναγιώτου): Παπαδοπούλου Ρ., Χατζηβασίλη, Μπελαή, Κορακίδη, Διβράμη, Τσιγγέλη, Τσίμπα, Πίγκα, Μπαλογιάννη, Παπαδοπούλου Ζ., Χονδροθύμιου, Παναγιώτου, Γεωργιάδη, Καζαντζή.

 

Φιλαθλητικός Λάρισας (Σβέτλα Βασίλεβα): Κουμπούρα Σ., Μπάλλα, Γεροστεργίου, Μητσιογιάννη, Γαλογαύρου, Ντουλμπέρη, Σταμπουλή, , Νιακοπούλου (λ), Ε. Κουμπούρα, Καλογήρου, Γαλάνη Νικ., Τζήκα, Χαζτηρεπάνη και Γαλάνη Ι,.

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.