Πρόσκληση γενικής εκλογικής συνέλευσης από τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας

Νέα 0
Πρόσκληση γενικής εκλογικής συνέλευσης από τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παράρτημα Ελάσσονας) και του Συλλόγου μας (Κ. Οικονόμου 43 δίπλα στο φούρνο Γκριζόπουλου ) την Τετάρτη στις 6 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:00.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

 Προς αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας, η οριστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:00 στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου ( Κ. Οικονόμου 43).

Θέματα ημερήσιας διάταξη Γ. Σ . :

  1. Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός  &  απαλλαγή απερχόμενου Δ.Σ.
  2. Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη Εξελεγκτικής και Εφορευτικής επιτροπής,  Διοικητικού Συμβούλιου και Αντιπροσώπων στην ΟΕΜΕ Θεσσαλίας
  3.  Άλλα θέματα και ανακοινώσεις – τοποθετήσεις μελών της Γ. Σ.

Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 από τις  9:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδι.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στα όργανα του Συλλόγου πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις υποψηφιότητας προς τον Εμπορικό Σύλλογο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017.

Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη μας και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν και διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές μας αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες.

Συνάδελφοι συμμετέχοντας στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές του συλλόγου μας, δημιουργούμε έναν ισχυρό Εμπορικό Σύλλογο στην πόλη μας .

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.