Στο Δήμαρχο Λάρισας και σε προσυνεδριακή στα Φάρσαλα ο βουλευτής Ν. Παπαδόπουλος

Νέα 0

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την Δευτέρα 19-09-2016 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Νίκος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Αποστόλη Καλογιάννη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή και ειδικότερα τα προβλήματα τα οποία απασχολούν το ίδρυμα, με σημαντικότερο την έλλειψη πόρων η οποία έχει οδηγήσει εδώ και χρόνια στην υπολειτουργία της σχολής και στην υποβάθμιση των κτιρίων της.
Ο βουλευτής ενημερώθηκε από τον δήμαρχο για την επερχόμενη σύνδεση του δήμου με τον «ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ» μέσω της σύναψης προγραμματικής σύμβασης με σκοπό τον καθορισμό των αρμοδιοτήτων. Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε την αναγκαιότητα πλήρους συνεργασίας όλων των πλευρών έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της σχολής.
Επιπλέον, ο κ.Παπαδόπουλος ενημερώθηκε από τον δήμαρχο για τα ζητήματα της διοίκησης του ΟΣΕ και του πρώην κτιρίου του ΙΚΑ το οποίο πρόκειται να αξιοποιηθεί. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Διοίκησης & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Γιώργος Σούλτης και ο γενικός γραμματέας του δήμου Λαρισαίων κ. Μάνθος Σαρρής.

ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Την Παρασκευή 16-09-16 ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παπαδόπουλος παρευρέθηκε στα Φάρσαλα όπου παρουσίασε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του 2ου συνεδρίου του, παρουσία του συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Πέτρο Παπαγεωργίου και του γραμματέα της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ στα Φάρσαλα Γιώργο Βαϊτσόπουλος
Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε μία σύντομη αναδρομή στην νικηφόρα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, με αποκορύφωμα την πρώτη εκλογική νίκη του Ιανουαρίου του 2015 αλλά και την δεύτερη τον Σεπτέμβριο του 2015, στην διαπραγμάτευση και στις επιτυχίες του κυβερνητικού έργου τόσο στην εξωτερική πολιτική όσο και στο εσωτερικό της χώρας, παρά τα επιμέρους λάθη, αποτιμώντας θετικά σημαντικές τομές όπως το βιώσιμο ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό, τις τηλεοπτικές άδειες, την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την ελληνική ιθαγένεια κ.ά.
Στην συνέχεια, ο βουλευτής επισήμανε τα καίρια σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία προτείνει και διεκδικεί σαν κόμμα έχοντας πάντα στο προσκήνιο το Αριστερό πρόγραμμα, την αλλαγή του κοινωνικού συσχετισμού αλλά και την ανάγκη εσωτερικής αναδιοργάνωσης του κόμματος. Επιπλέον, τόνισε την αναγκαία αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας με συνεργασίες σε όλους τους τομείς. Τέλος χαρακτήρισε εποικοδομητική την συμμετοχή των μελών και των φίλων του κόμματος στις διαδικασίες και στην χάραξη πολιτικής προκειμένου το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ να έχει κοινωνικό αντίκτυπο και θετικό κοινωνικό πρόσημο.

Πηγή: www.leukipoli.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.