Τρία ηλεκτροκίνητα οχήματα στην καθαριότητα του Δήμου Ελασσόνας

Νέα 0
Τρία ηλεκτροκίνητα οχήματα στην καθαριότητα του Δήμου Ελασσόνας

hlektr ox1• Ευαγγέλου: Στόχος μας μια πόλη καθαρή

Τρία νέα ηλεκτροκίνητα, φιλικά προς το περιβάλλον, οχήματα, παραδόθηκαν στον Δήμο Ελασσόνας, καθιστώντας τον έτσι δεύτερο δήμο στην Ελλάδα, μετά τον Δήμο Θεσσαλονίκης, που διαθέτει ανάλογα οχήματα.

Τα νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν στον τομέα της καθαριότητας. Πρόκειται για ένα τετράκυκλο ηλεκτροκίνητο όχημα με ανατρεπόμενη κιβωτάμαξα τύπου κάδου, ένα τετράκυκλο ηλεκτροκίνητο όχημα με πλυστικό μηχάνημα και ανατρεπόμενη κιβωτάμαξα και ένα τετράκυκλο ηλεκτροκίνητο όχημα τύπου συλλογής φύλλων.

Το κόστος αγοράς των τριών αυτών οχημάτων ανήλθε σε 107.379 ευρώ, και η χρηματοδότηση έγινε από το Πράσινο Ταμείο, ενώ η εταιρεία που τα παράδωσε είναι η Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ.

Ο κ. Ευαγγέλου, μόλις παρέλαβε τα κλειδιά των οχημάτων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

hlektr ox3«Παραλάβαμε σήμερα τρία ηλεκτροκίνητα οχήματα με στόχο να καλύψουμε τις ανάγκες της πόλης, να εκσυγχρονίσουμε τον τομέα της καθαριότητας και να κατορθώσουμε να κάνουμε την Ελασσόνα μια πόλη καθαρή και προσιτή σε όλους τους κατοίκους, μα και επισκέπτες της.

Μέσω του Πράσινου Ταμείου, αλλά και άλλων προγραμμάτων, εγχώριων και ευρωπαϊκών, κάνουμε ότι είναι δυνατό για να επανδρώσουμε τις υπηρεσίες μας και να συμβάλλουμε με τον τρόπο αυτό στην εύρυθμη και όσο το δυνατόν πιο οργανωμένη λειτουργία της πόλης.

Σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες συνεχίζουμε το προγραμματισμό και το έργο μας».

hlektr ox2Κατά τη διάρκεια της παραλαβής των τριών οχημάτων παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, οι αντιδήμαρχοι κκ Μπαλούκας Διονύσης, Λέκκας Δημήτρης, Γκουτζουρέλας Νίκος, Χαλκίδης Γιάννης, Παπαευθυμίου Γιώργος, Κωτούκας Ηλίας, Γκατζιούρας Τάσος, ο πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Στούπας Στέργιος καθώς και οι υπάλληλοι στον τομέα καθαριότητας.

 

 

 

 

Πηγή: www.dimoselassonas.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.