Έναρξη του προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ελασσόνας

Νέα 0
Έναρξη του προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ελασσόνας

Ο Δήμος Ελασσόνας πραγματοποιεί για τρίτη χρονιά την υλοποίηση του προγράμματος για τα παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Ελασσόνα.

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε μαθητές της Α’ , Β’ και Γ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων τόσο της πόλης της Ελασσόνας όσο και των Δημοτικών Σχολείων της επαρχίας μας.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 4 Μαρτίου. Η λειτουργία του Πάρκου θα είναι κάθε Τρίτη και Πέμπτη καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς από το διάστημα Μαρτίου ως και το τέλος της σχολικής χρονιάς τις ώρες 9:00-12:00.Η εκπαίδευση των μαθητών υλοποιείται μέσω ποδηλάτων σε θεωρία και πράξη και μέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες αποκομίζουν χρήσιμες πληροφορίες για το πώς πρέπει να φέρονται ως πεζοί, ποδηλάτες αλλά και επιβάτες οχημάτων, ενώ παράλληλα μέσα από ένα βιωματικό μάθημα μαθαίνουν τους βασικούς κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Πληροφορίες και τηλέφωνο επικοινωνίας για τον προγραμματισμό της επίσκεψης : 2493024970

parkoelassonas1

Πηγή: www.dimoselassonas.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.