Αγοραστός και Ευαγγέλου συζήτησαν για τα προβλήματα της Ελασσόνας

Νέα 0
Αγοραστός και Ευαγγέλου συζήτησαν για τα προβλήματα της Ελασσόνας

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του πρώην δημάρχου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Ελασσόνας κ. Ν. Ευαγγέλου με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό.

Όπως δήλωσε ο κ. Ευαγγέλου ενημερώθηκε από τον κ. περιφερειάρχη για την πορεία των έργων που είχε δρομολογήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και βρίσκονται πλέον σε φάση υλοποίησης.

Για άλλη μια φορά οι δύο αυτοδιοικητικοί συζήτησαν για τα προβλήματα της Επαρχίας Ελασσόνας και για τις ζημιές που προκάλεσε ο πρόσφατος σεισμός.

Επίσης συζητήθηκε και το θέμα του εκλογικού νόμου αλλά και το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Ευαγγέλου ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό για την ενημέρωση που του παρείχε και για την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει για την επίλυση των προβλημάτων και την ανάπτυξη του Δήμου Ελασσόνας.

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.