ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Νέα 0
ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μετά από κάλεσμα όλων των Τριτέκνων της Ελλάδας συγκεντρώθηκαν χρήματα, προσφορά, της Ομοσπονδίας Τριτέκνων (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.) και των συλλόγων τριτέκνων των νομών (Θεσπρωτίας, Καρδίτσας, Σάμου, Σερρών, Φαρσάλων και Χανιών) και αγοράστηκε, Λάδι, εμφιαλωμένο νερό και πασχαλιάτικα τσουρέκια.

Επικεφαλής της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας ήταν ο Πρόεδρος Γκόβαρης Δημήτριος και οι κ. Νατσιούλας Ηλίας (Αντιπρόεδρος), Μπουλούμπασης Δημήτριος (Γραμματέας), Αποστολοπούλου Δήμητρα (ταμίας) και Κουλίζη Λία, Κατσούρας Χρήστος ( Μέλη).

Παρά τη συνεχή βροχή μετέβηκαν στα σεισμόπληκτα χωριά και παρέδωσαν τα είδη στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για την περεταίρω προώθησή τους στους πληγέντες.

Στα Πλατανούλια κ. Δημήτριο Ρίζο,

Στο Δαμάσι κ. Γεώργιο Τσανάκα και

Στο Μεσοχώρι κ. Ιωάννη Ζαρλαδάνη.

Διαβεβαίωση υπήρξε από όλους ότι η βοήθεια που παραδόθηκε θα προσφέρει μεγάλη ανακούφιση στους ευπαθείς πολίτες όπου ο σεισμός της 3ης Μαρτίου 2021 άλλαξε τις ζωές τους και την καθημερινότητά τους με τα προβλήματα να είναι ακόμη πολλά.

Ο σύλλογος τρίτεκνων Ν. Λάρισας ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και στήριξαν την οργανωμένη αυτή προσπάθεια για την ανακούφιση των πληγέντων. Η προσφορά όλων είναι ανεκτίμητης αξίας.

Εύχεται στους κατοίκους των περιοχών που χτυπήθηκαν από τον εγκέλαδο, κουράγιο και δύναμη. Η σκέψη όλων μας είναι μαζί τους.

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.