Γάτσας- Μπίζιου: «Κοινή προσπάθεια για τον αθλητισμό και τις υποδομές»

Νέα 0
Γάτσας- Μπίζιου: «Κοινή προσπάθεια για τον αθλητισμό και τις υποδομές»

Υπογράφηκε στις 16 Ιουλίου η ένταξη του έργου «Βελτίωση – ανακατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ελασσόνας» στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ  και θα χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 600.000€ για την ανακατασκευή 5 γηπέδων ποδοσφαίρου σε ισάριθμες κοινότητες του δήμου προϋπολογισμού 1.200.000€.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας: «Καθοριστική υπήρξε η συμβολή της βουλευτή Λάρισας ΝΔ κ. Στέλλας Μπίζιου στην αποδοχή από το Υπουργείο του αιτήματος τροποποίησης της πρότασης και την τελική ένταξη της αναβάθμισης των γηπέδων».

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε την κ. Μπίζιου για τις ενέργειες της, για την ένταξη της ανακατασκευής των γηπέδων στο πρόγραμμα και επισήμανε πως το ενδιαφέρον που έδειξε και δείχνει όλο αυτό το διάστημα για θέματα που αφορούν το Δήμο Ελασσόνας είναι αξιοσημείωτο και πάντα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. «Άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της περιοχής και την αναγκαιότητα επίλυσης τους. Η προσπάθεια για τον αθλητισμό και τις υποδομές είναι κοινή και θα συνεχιστεί», κατέληξε ο Δήμαρχος Ελασσόνας

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.