Γιώργος Κατσιαντώνης : Πρωταθλητής με… ψυχή!

Νέα 0
Γιώργος Κατσιαντώνης : Πρωταθλητής με… ψυχή!

George

Με δήλωση του ο βουλευτής Λάρισας, της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης συγχαίρει τον Βασίλη Παπαμαργαρίτη που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων & Κορασίδων και εξασφάλισε το εισιτήριο για την ομάδα Στίβου της  Εθνικής Ελλάδος.

Η δήλωση έχει ως εξής:

Θέλω να συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον Βασίλη Παπαμαργαρίτη… που σε 11 δευτερόλεπτα και 17 κλάσματα του δευτερολέπτου… μπήκε στην «αγκαλιά» της ομάδας Στίβου της  Εθνικής Ελλάδας. Μας γέμισε χαρά και περηφάνεια. Μετά τις πρωτιές του.. είμαι σίγουρος ότι έχουμε να περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες από ένα αθλητή που με «όπλα» του τη πειθαρχία, το πείσμα και τα γρήγορα πόδια του στέφθηκε πρωταθλητής. Με αυτή τη …συνταγή προσδοκώ και εύχομαι να γίνει «χρυσός» στο μέλλον στους Ολυμπιακούς αγώνες. Συγχαρητήρια στους προπονητές του και τους γονείς του ..που του δίδαξαν το στίβο… της ζωής και τον στήριξαν στις δύσκολες μάχες που έδωσε… για να τον καμαρώσουμε όλοι πρωταθλητή!

 

Πηγή: www.elassonanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.