Δήμος Ελασσόνας: «Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις κοινόχρηστων χώρων και το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων»

Νέα 0
Δήμος Ελασσόνας: «Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις κοινόχρηστων χώρων και το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων»

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων και το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ελασσόνας από τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας .

Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας θα διενεργεί καθημερινά καθαρισμούς και απολυμάνσεις ώστε να διασφαλίζεται η υγεία των πολιτών.

Οι καθαρισμοί γίνονται από συνεργείο με τη χρήση του ειδικού πλυστικού μηχανήματος υψηλής πίεσης και του σάρωθρου. Ταυτόχρονα γίνεται σχολαστικός καθαρισμός των κάδων απορριμμάτων από ειδικό πλυντήριο.

Σε δήλωση του ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας τόνισε: «Βασικός στόχος μας είναι η ασφάλεια των πολιτών και για το λόγο αυτό κάνουμε ό, τι μπορούμε για να τη διαφυλάξουμε. Με τακτικό πλύσιμο των κάδων και καθημερινούς καθαρισμούς των κοινόχρηστων χώρων στην επικράτεια του δήμου μας, δίνουμε την απάντηση σε ένα βασικό και απολύτως δικαιολογημένο αίτημα των δημοτών μας. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε και όλα τα υπόλοιπα που χρειάζονται για μια πόλη πιο καθαρή και πιο φιλική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της».

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.