Ελασσόνα: Επιχορήγηση εγκατάστασης φυσικού αερίου σε κατοικίες

Νέα 0
Ελασσόνα: Επιχορήγηση εγκατάστασης φυσικού αερίου σε κατοικίες

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2021, για το νέο πρόγραμμα της Περιφερείας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, έργο προϋπολογισμού 6 εκατ. Ευρώ στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014- 2020.

Η δράση αφορά στην επιχορήγηση του κόστους της αντικατάστασης των συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου, με συστήματα φυσικού αερίου σε κατοικίες της περιφέρειας Θεσσαλίας και κατ΄ επέκταση και στην πόλη της Ελασσόνας.

Το πρόγραμμα είναι 100% επιδοτούμενο και απευθύνεται σε δικαιούχους του ΚΕΑ ή με επιδότηση της τάξης του 65% για όσους έχουν ως 20.000 ευρώ ατομικό εισόδημα και 30.000 ευρώ οικογενειακό εισόδημα.

Το ποσό της επιχορήγησης θα αποδίδεται από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, με την πιστοποίηση της εσωτερικής εγκατάστασης και την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται στα κατά τόπους Γραφεία Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας. Για την πόλη της Ελασσόνας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταβούν στο γραφείο της Λάρισας – Φαρσάλων 219 και πληροφορίες μπορούν να έχουν είτε τηλεφωνικά στο 11150, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.edathess.gr

edathessperifereiathessalias3

Πηγή: www.dimoselassonas.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.