ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΛΟΠΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Νέα 0
ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΛΟΠΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας εξιχνιάστηκαν μία περίπτωση κλοπής και μία απόπειρα κλοπής με τη μέθοδο της απασχόλησης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου, καθώς και ενός άγνωστου συνεργού του.

Ειδικότερα, το πρωί της (14-07-2016) στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, ο 37χρονος εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία 76χρονου και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.

Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, πριν από ένα χρόνο περίπου, στην ίδια περιοχή, ο 37χρονος μαζί με άγνωστο συνεργό του με την ίδια μέθοδο, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα από την κατοχή 71χρονου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας για την ταυτοποίηση του άγνωστου συνεργού.

Πηγή: paidis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.