ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Νέα 0
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

παρευρέθηκαν οι κ.κ Παπαδημητρίου Χρήστος, Γούσης Στέργιος και Καραγιώργος Θωμάς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, καθώς υπήρχε αλληλοενημέρωση σχετικά με το ζήτημα των δασικών χαρτών. Η κ.Φτίκα από την μεριά της υποστήριξε την διαδικασία σχετικά με την απαραίτητη και ήδη καθυστερούμενη σύνταξη δασικών χαρτών, την οποία πρέπει να ακολουθήσουμε σαν χώρα αποτελώντας απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου αλλά και για τη αποτελεσματική προστασία των δασών και των οικοσυστημάτων. Εκτός των άλλων, η ενημέρωση επικεντρώθηκε σε κάποια τεχνικά ζητήματα τα οποία χρήζουν διευκρινίσεων (αναδασμοί, δασωμένοι αγροί, διοικητικές πράξεις κ.ά.) για την πλήρη αποτύπωση των δασικών εκτάσεων, και τα οποία θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό στην αποπεράτωση αυτού του δύσκολου και απαιτητικού έργου.

Το Αγροτικό Τμήμα από την πλευρά του ευχαρίστησε την Δασάρχη για την καθοριστική ενημέρωση και δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τους προβληματισμούς και τις σκέψεις της στα αντίστοιχα όργανα του κόμματος και της κυβέρνησης.

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.