Η ΝΔ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ!

Νέα 0
Η ΝΔ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ!

«Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να διαχύσει ακόμη μεγαλύτερη τοξικότητα στην πολιτική ζωή, όσο παίζει το παιχνίδι της οξύτητας και της εξύβρισης των αντιπάλων του, τόσο η Νέα Δημοκρατία θα μιλά με τα έργα και τα επιτεύγματα της διακυβέρνησής της αυτά τα 3,5 χρόνια». Τα παραπάνω ανέφερε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας με πολλούς πολίτες της Ελασσόνας, κατά την επίσκεψή του στην πόλη.

Ο Θεσσαλός πολιτικός υπογράμμισε ότι «η επικίνδυνη γραμμή που έχει επιλέξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλεται στον φόβο της απλής σύγκρισης ανάμεσα στο έργο που γίνεται σήμερα και την περιπέτεια που βρέθηκε η χώρα όταν στην εξουσία βρέθηκαν οι ίδιοι και οι συνοδοιπόροι τους. Οι πολίτες, όμως, έχουν και μνήμη και κρίση. Και γνωρίζουν και θυμούνται ποιος πήγε να κλείσει τις τράπεζες, να βγάλει την Ελλάδα από την ΕΕ, ποιος φόρτωσε με ένα αχρείαστο τρίτο μνημόνιο τη χώρα που μας στοίχισε άλλα 100 δισεκατομμύρια. Ποιος βομβάρδιζε τους εργαζόμενους, και τους αγρότες ιδιαίτερα, με νέους φόρους και ποιος ακολουθούσε την πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Και την απάντησή τους θα την δώσουν την ώρα της κάλπης».

Δίπλα σε αγρότες και κτηνοτρόφους

Ο κυβερνητικός βουλευτής υποστήριξε ότι «οι συγκρίσεις είναι ακόμη πιο καταδικαστικές για τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήλθε αντιμέτωπη με αλλεπάλληλες εξωγενείς κρίσεις, όπως ήταν η πανδημία του κορονοϊού, η έκρηξη των τιμών της ενέργειας και πολλών προϊόντων ως αποτέλεσμα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, και η διαρκής τουρκική επιθετικότητα. Κι όμως, απέναντι σε αυτό το πρωτοφανές τσουνάμι, η ελληνική οικονομία και η κοινωνία έμειναν όρθια. Η πολιτεία βρέθηκε δίπλα στους εργαζόμενους, δίπλα στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους με ενισχύσεις που δεν έχουν προηγούμενο στη μεταπολίτευση. Και μάλιστα, μέσα σε αυτό το διεθνές αντίξοο περιβάλλον, καταγράφουμε σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Και η συνετή διαχείριση των δημοσιονομικών δεδομένων της χώρας επέτρεψε να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα ενίσχυσης σε κατηγορίες οικονομικά ευάλωτων συμπολιτών μας, αυξήσεις σε συντάξεις και μειώσεις φόρων και εισφορών. Οι στόχοι μας είναι ακόμη ψηλότερα, και είμαι βέβαιος ότι η λαϊκή ετυμηγορία θα είναι τέτοια που θα επιτρέψει την επίτευξή τους».

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.