Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τις αθλητικές διοργανώσεις και τα αθλητικά σωματεία

Νέα 0
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τις αθλητικές διοργανώσεις και τα αθλητικά σωματεία

Σημαντική διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας όπου διεξήχθη το Final Four Volley Κ20 (Νεανίδων) της ΕΣΠΕΚΕΛ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Ελασσόνας και τον ΓΣΕ Ελασσόνας.

Τους αγώνες, όπως και τις απονομές, παρακολούθησε ο Θανάσης Παιδής, ο οποίος χειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητών, τις διακρίσεις τους, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη των ομάδων και τους φιλάθλους που έδωσαν δυναμικό παρών.

Ο Θανάσης Παιδής στον σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει όλες τις αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στην Π.Ε. Λάρισας, καθώς αποτελούν κοιτίδες υγιούς δραστηριότητας κυρίως για τις νέες και τους νέους της περιοχής. Παράλληλα, τόνισε τις συνεχείς πρωτοβουλίες του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού για την προώθηση σημαντικών αθλητικών έργων που στόχο έχουν να στηρίξουν έμπρακτα αθλητές και συλλόγους με υψηλού επιπέδου υποδομές. Κλείνοντας, έκανε ειδική αναφορά στην ενεργή συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε εκατοντάδες αθλητικά γεγονότα, πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις που την έχουν καταστήσει την πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα. Με αυτόν τον τρόπο η Θεσσαλία έχει αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στον αθλητικό «χάρτη», χιλιάδες πολίτες συμμετέχουν ενεργά σε διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, ενώ ήδη διαπιστώνεται σημαντικό ρεύμα αθλητικού τουρισμού προς την ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.