Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 4ος Ορειβατικός αγώνας Τσαριτσάνης-Ολύμπου

Νέα 0
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 4ος Ορειβατικός αγώνας Τσαριτσάνης-Ολύμπου

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποήθηκαν οι δράσεις του 4ου Ορειβατικού αγώνα Τσαριτσάνης-Ολύμπου

Το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2019 στην Τσαριτσάνη πραγματοποιήθηκε ο 4ος ορειβατικός αγώνας στους πρόποδες του μυθικού Ολύμπου με πολλές δράσεις,πεζοπορίες και αγώνες για μικρούς  και μεγάλους στο δάσος και τα περιβαλλοντικά μονοπάτια της Τσαριτσάνης.

Η εξαιρετική επιτυχία των δράσεων αναδεικνύεται από την αυξημένη φέτος συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών, παιδιών και πεζοπόρων ,στους αγώνες και τις πεζοπορίες ,των πολιτών και εθελοντών και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών με τη μαζική,διπλάσια σε σχέση με πέρυσι,παρουσία τους  στον παιδικό αγώνα τρεξίματος ,Κρυόβρυση Fun Run , 1000μ.,παραμονή του 4ου  ορειβατικού αγώνα Τσαριτσάνης-Ολύμπου.

Η δουλειά  με ευθύνη και ανιδιοτέλεια, το μεράκι των διοργανωτών καθώς και των εθελοντών συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση και την εξαιρετική επιτυχία των δράσεων του 4ου ορειβατικού αγώνα Τσαριτσάνης-Ολύμπου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Ελασσόνας,του Συμβουλίου Κοινότητας Τσαριτσάνης ,φορέων ,συλλόγων και χορηγών .

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στις καινοτόμες και πρωτότυπες δράσεις για την ανάδειξη της ιστορίας, του πολιτισμού, του εναλλακτικού αθλητισμού και τουρισμού της Τσαριτσάνης και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ελασσόνας.

 ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ και

η Οργανωτική Επιτροπή

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.