Με παρέμβαση Κατσιαντώνη η έγκριση κονδυλίων στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Νέα 0
Με παρέμβαση Κατσιαντώνη η έγκριση κονδυλίων στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

george

Η παρέμβαση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργου Κατσιαντώνη σε έξι συναρμόδια Υπουργεία για άμεση ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού στις πλυμμηρόπληκτες περιοχές των Δήμων Ελασσόνας, Τυρνάβου και Αγιάς… έφερε το πολυπόθητο αποτέλεσμα με την απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για άμεση έγκριση κονδυλίων, προκειμένου να ανακουφιστούν φορολογικά οι πληγέντες, όπως είχε τονίσει στην ερώτηση του ο βουλευτής Λάρισας.

«Πέρα από την κάλυψη των άμεσων αναγκών ,απαιτείται και η υλοποίηση έργων τοπικών υποδομών που θα αντιμετωπίζουν τις ελλείψεις και τις παθογένειες δεκαετιών, τα οποία θα πρέπει να είναι μελετημένα στη βάση ενός ολιστικού σχεδίου, να είναι έργα ουσίας και όχι έργα βιτρίνας» αναφέρει στην απάντηση του το Υπουργείο ορμώμενο από τις προτάσεις του Γιώργου Κατσιαντώνη για ανανέωση στις υποδομές των Δήμων μέσω χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων ,προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογες καταστροφές που καθιστούν «πληγή» για την επανένταξη των κατοίκων σε κανονικούς ρυθμούς ζωής.

Στην απάντηση του μάλιστα το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ενημερώνει τον βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, ότι έχει ήδη αποσταλεί το σχετικό έγγραφο για την έγκριση κονδυλίων που αφορούν την αποκατάσταση ζημιών ,των πλημμυρόπληκτων περιοχών ,στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.