Νεαρή οδηγός εντόπισε ενάμιση ετών μωρό να μπουσουλάει μόνο του μεσάνυχτα στη μέση του δρόμου και το έσωσε

Νέα 0
Νεαρή οδηγός εντόπισε ενάμιση ετών μωρό να μπουσουλάει μόνο του μεσάνυχτα στη μέση του δρόμου και το έσωσε

Δεν έχει προηγούμενο το συμβάν που έγινε τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Ελασσόνα. Ενάμιση χρονών μωρό βρέθηκε στο δρόμο να μπουσουλάει μόνο του μέσα στη νύχτα την ώρα που από το σημείο, στην οδό Οικονόμου, πλησίον του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας, διέρχονταν αυτοκίνητα, ευτυχώς όχι πολλά λόγω της προχωρημένης ώρας.

Μια κοπέλα περνούσε με το αυτοκίνητό της και δεν πίστευε στα μάτια της, εντοπίζοντας το μωρό μέσα στη μέση του κεντρικού δρόμου. Αμέσως σταμάτησε και έτρεξε να πάρει το μωρό στην αγκαλιά της, ενώ ένας Θεός ξέρει τι θα γινόταν αν δεν το εντόπιζε ή αν δεν σταματούσε εγκαίρως, διότι την ακολουθούσε μια νταλίκα.

Η νεαρή οδηγός ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία, ενώ ταυτόχρονα ζητούσε βοήθεια. Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο παρέλαβαν το μωρό προσπαθώντας ταυτόχρονα να ηρεμήσουν την κοπέλα η οποία βρισκόταν σε πανικό.

Την παράξενη υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί οι γονείς του παιδιού.

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.