Ν. Γάτσας από Μηλέα και Δομένικο: “Θέλουμε το Δήμο Ελασσόνας κοντά στους αγρότες”

Νέα 0
Ν. Γάτσας από Μηλέα και Δομένικο: “Θέλουμε το Δήμο Ελασσόνας κοντά στους αγρότες”

Το Δομένικο και τη Μηλέα επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας με υποψηφίους του συνδυασμού “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης”.

Τον κ. Γάτσα υποδέχτηκε στο Δομένικο ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Προκόπης Καφανέλης, μιλώντας για το ήθος του υποψηφίου δημάρχου και την απόφασή του να συμμετάσχει ο ίδιος για πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Στη Μηλέα ο πρόεδρος της κοινότητας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Παναγιώτου καλωσόρισε τον κ. Γάτσα και εστίασε στην ανάγκη στήριξης των αγροτών με έμφαση στη διαχείριση των υδάτινων πόρων και τη συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τους υποψηφίους συμβούλους για την υποδοχή και περιέγραψε τους θεματικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού, επισημαίνοντας ότι η ανάπτυξη της περιοχής ξεκινά από τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους που αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν και να επενδύσουν στον τόπο αυτό. “Ο Δήμος Ελασσόνας πρέπει να είναι κοντά στους αγρότες, με τα κατάλληλα οχήματα για τη συντήρηση των αγροτικών δρόμων και τους αποχιονισμούς, με συνεργεία για την αποκατάσταση βλαβών στα δίκτυα άρδευσης”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας.

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.