Ν. ΓΑΤΣΑΣ: κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ…

Νέα 0
Ν. ΓΑΤΣΑΣ: κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ…

“Πέντε ολόκληρα χρόνια θητείας και ο κ. Ευαγγέλου δεν έχει παρουσιάσει κανένα σχέδιο για τον Όλυμπο και την ευρύτερη περιοχή. Ακόμη και αυτά που είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτική αρχή “πάγωσαν” και παραμένουν πλέον στο επίπεδο των υποσχέσεων. Συγκεκριμένα:

Το Κέντρο Τουριστικής Προβολής βρίσκεται ακόμα στην αναμονή. Το ίδιο και η αξιοποίηση των κατασκηνώσεων Κοκκινοπηλού, τα οικοτουριστικά περίπτερα, η μελέτη αξιοποίησης της παρολύμπιας περιοχής του ΑΠΘ και του συμπατριώτη μας καθηγητή πανεπιστημίου Θεοχάρη Ζάγκα.

Οι σχέσεις του Δήμου Ελασσόνας με τους δήμους της Πιερίας πάγωσαν. Το ίδιο και οι σχέσεις του Δημάρχου με τη δασάρχη Ελασσόνας κ. Ζ. Φτίκα, την οποία κατηγόρησε ότι υπονομεύει τον ίδιο και το Δήμο Ελασσόνας στον Εθνικό Δρυμό. Επίσης, εκδίωξε τον καθηγητή Θ. Ζάγκα από τη θέση του αντιπροέδρου του Εθνικού Δρυμού Ολύμπου και έδωσε τη θέση στο Δ.Σ. στον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος και καθαριότητας Αστέριο Στούπα, κρίνοντας ότι ο αντιδήμαρχος μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον καθηγητή πανεπιστημίου και πρόεδρο των δασολόγων Ελλάδας (!). Κι όμως ο κ. Ζάγκας, η κ. Φτίκα και η κ. Μαμάρα, οι τρεις Ελασσονίτες στο ΔΣ του Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, πρόσφεραν τα μέγιστα στην περιοχή. Ο κ. Ευαγγέλου δεν το έχει καταλάβει ακόμη…

Στην αναμονή παραμένει ακόμη και η υπογραφή του προεδρικού διατάγματος για τη ζωνοποίηση του Ολύμπου…

κ. Ευαγγέλου, 5 χρόνια αναμονής είναι πολλά…

Αλήθεια, πότε θα υπογραφεί το προεδρικό διάταγμα, κ. Ευαγγέλου;

Πότε θα δημιουργηθεί παράρτημα του Εθνικού Δρυμού στην Ελασσόνα;

Ποιος και πότε θα συντηρήσει τα μονοπάτια του Ολύμπου;

Ποιος και πότε θα επεκτείνει τον αναβατήρα στον Όλυμπο;

Γιατί κ. Ευαγγέλου δεν στείλατε τα 8.000 ευρώ στην ομοσπονδία για να γίνει ο Διεθνής Αγώνας Ορειβατικού Σκι στην περιοχή μας;

Εμείς μπορούμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση της μιζέριας για το Δήμο μας.

Ο συνδυασμός μας “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης” έχει το σχέδιο, την τεχνογνωσία και το στελεχιακό δυναμικό, για να διαμορφώσει τις καλύτερες συνθήκες για την αξιοποίηση της παρολύμπιας περιοχής και την ανάπτυξη του Δήμου μας, κάτι που έχουν ήδη αναγνωρίσει οι συνδημότες μας. Δουλεύουμε όλοι μαζί για τον Δήμο Ελασσόνας που μας αξίζει”.

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.