Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Ο κ. ΓΑΤΣΑΣ ΣΠΑΤΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΝΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ!

Νέα 0
Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Ο κ. ΓΑΤΣΑΣ ΣΠΑΤΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΝΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ!

«Για ακόμη μια φορά ο σημερινός δήμαρχος Ελασσόνας με δική του υπαιτιότητα σταματά ένα έργο και μάλιστα στέλνει τον λογαριασμό για τις αποκαταστάσεις στους πολίτες. Αν μετρήσουμε τα έργα που έχει σταματήσει ο κ. Γάτσας επί θητείας του, ίσως να παίρνει και το χρυσό μετάλλιο της προχειρότητας και της κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος, καθώς μάλλον θα δυσκολευτούμε να βρούμε άλλον δήμο της χώρας με τέτοιες τραγικές επιδόσεις.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας είχε υποσχεθεί στους κατοίκους της Κρανιάς την ολοκλήρωση της αποχέτευσης, ένα έργο που η κοινότητα σαφώς έχει ανάγκη. Αλλά ο κ. Γάτσας για ακόμη μια φορά έκανε τα πράγματα ανάποδα. Ο βιολογικός ολοκληρώνεται αλλά η αποχέτευση δεν υπάρχει για να «κουμπώσει»! Κι αυτό γιατί το έργο παρά το γεγονός ότι πέρασαν τέσσερα χρόνια, δεν ολοκληρώθηκε καθώς ο εργολάβος κηρύχτηκε έκπτωτος και το έργο σταμάτησε.

Τι απέμεινε όμως για να έχουν οι κάτοικοι να θυμούνται τις «κούφιες» υποσχέσεις Γάτσα; Οι δρόμοι στην κοινότητα της Κρανιάς θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς είχαν σκαφτεί για να εκκινήσει το έργο. Αν ολοκληρωνόταν, μέσα στα χρήματα που θα δαπανούσε ο δήμος, προβλεπόταν και οι αποκαταστάσεις των δρόμων που σκάφτηκαν. Ο κ. Γάτσας όμως σταμάτησε το έργο και αποφάσισε να δώσει από το ταμείο του δήμου 190.000 ευρώ για τις αποκαταστάσεις, θέλοντας να σκεπάσει τις ευθύνες του για αυτή την τραγική κατάσταση. Δηλαδή, βάζει όλους τους πολίτες της Ελασσόνας να πληρώσουν από την τσέπη τους, τις αποκαταστάσεις στη Κρανιά που ούτως ή άλλως -αν το έργο ολοκληρωνόταν- θα είχαν πληρωθεί από τα κονδύλια του ΠΕΠ Θεσσαλίας. Μάλιστα το έργο κινδυνεύει να χαθεί οριστικά.

Άλλο ένα έργο -οπερέτα από τον κ. Γάτσα! Άλλη μια περίπτωση κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος που σκοπό έχει να καλύψει την ανεπάρκεια και τις ευθύνες του».

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.