Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας στην Κοινότητα Καρυάς

Νέα 0
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας στην Κοινότητα Καρυάς

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας στην ορεινή Κοινότητα Καρυάς από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας και την πολύτιμη βοήθεια και συντονισμό των εργασιών από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Καλομπάτσιο.

Οι εργασίες περιελάμβαναν παρεμβάσεις βελτίωσης της βατότητας αγροτικών οδών στην αγροτική περιοχή της Κοινότητας Καρυάς, στην οποία η πρόσβαση τόσο στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις όσο και στις κτηνοτροφικές μονάδες είναι ιδιαίτερα δυσχερής.

Σε δήλωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βορείου Τομέα κ. Ιω. Νάνος τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρ. Καλομπάτσιο, που όλο αυτό το διάστημα συντονισμένα μας υποστηρίζει στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας σε κοινότητες του δήμου μας, διαθέτοντας μηχανήματα έργου της περιφέρειας Θεσσαλίας. Από τις βασικές μας προτεραιότητες είναι η στήριξη των ανθρώπων της υπαίθρου. Με την ολοκλήρωση των εργασιών της αγροτικής οδοποιίας, καλύπτονται οι ανάγκες των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής, καθώς και η ασφαλέστερη μεταφορά αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Κοινότητας Καρυάς».

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.